Ανακατανέμονται οι θέσεις προέδρων Εφετών και Εφετών στην Επικράτεια

Αυξάνονται οι οργανικές θέσεις των προέδρων Εφετών κατά 64 στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη κατά 66, ενώ στο Εφετείο Πειραιώς κατά 7 θέσεις. Επίσης από μια αυξάνονται οι θέσεις σε Λάρισα και Πάτρα.

Αναλυτικότερα, στο Εφετείο Αθηνών αυξάνονται οι οργανικές θέσεις των προέδρων Εφετών κατά 64 και ο συνολικός αριθμός τους ανέρχεται στους 131, ενώ παράλληλα, μειώνεται ο αριθμός των Εφετών κατά 66 και ο συνολικός τους αριθμός ανέρχεται στους 180.

Στο Εφετείο Θεσσαλονίκης αυξάνονται οι θέσεις των προέδρων Εφετών κατά 13 και ο συνολικός αριθμός τους ανέρχεται στους 29, ενώ μειώνονται οι θέσεις των Εφετών κατά 13 και ο συνολικός αριθμός των Εφετών ανέρχεται στους 49.

Στο Εφετείο Πειραιώς αυξάνονται οι θέσεις των προέδρων Εφετών κατά 7 και ο συνολικός αριθμός τους ανέρχεται στους 15, ενώ παράλληλα, μειώνεται ο αριθμός των Εφετών κατά 7 και ο συνολικός αριθμός των Εφετών ανέρχεται στους 22.

Στο Εφετείο Λάρισας και Πάτρας αυξάνονται οι θέσεις των προέδρων Εφετών κατά μία και ο συνολικός αριθμός των Εφετών ανέρχεται στους 4 και στα δυο Εφετεία.