Ξένα Χρηματιστήρια

Wall Street: Ράλι 800 μονάδων για τον Dow Jones - Μία ανάσα από το ρεκόρ ο Nasdaq

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020, 23:08
Η αναπάντεχη μείωση της ανεργίας στις ΗΠΑ και η αισιοδοξία των επενδυτών πως τα χειρότερα για την αμερικανική οικονομία έχουν μείνει πίσω έφεραν ακόμα ένα ανοδικό ράλι για τους δείκτες. Μία ανάσα από τα ιστορικά του υψηλά ο Nasdaq, ενώ ο Dow Jones κατέγραψε κέρδη για 5η συνεχόμενη εβδομάδα, πιάνοντας ξανά τις 27.000 μονάδες.
Ράλι 800 μονάδων για τον Dow Jones - Μία ανάσα από το ρεκόρ ο Nasdaq

Σημαντικά κέρδη στις ευρωαγορές στον απόηχο των αποφάσεων της ΕΚΤ

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020, 19:43
Ισχυρή άνοδο κατέγραψαν την Παρασκευή οι σημαντικότεροι ευρωπαϊκοί χρηματιστηριακοί δείκτες, έπειτα από τη χθεσινή απόφαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας να διευρύνει το έκτακτο πρόγραμμα αγοράς ομολόγων στα 1,3 τρισ. ευρώ συνολικά και με την επικεφαλής της, Κριστίν Λαγκάρντ να μειώνει τις προβλέψεις για την ανάπτυξη και τον πληθωρισμό.
Σημαντικά κέρδη στις ευρωαγορές στον απόηχο των αποφάσεων της ΕΚΤ

Wall Street: Η μείωση της ανεργίας εκτοξεύει τους δείκτες - Ράλι 900 μονάδων για τον Dow

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020, 16:52
Εκρηκτική άνοδο 900 μονάδων καταγράφει ο δείκτης Dow Jones, καθώς η αναπάντεχη μείωση της ανεργίας στις ΗΠΑ κατά τον Μάιο, φέρνει αέρα αισιοδοξίας στην αγορά, με τους επενδυτές να εκτιμούν πως τα χειρότερα για την μεγαλύτερη οικονομία του πλανήτη ανήκουν πλέον στο παρελθόν.
Η μείωση της ανεργίας εκτοξεύει τους δείκτες - Ράλι 900 μονάδων για τον Dow

Ισχυρή άνοδος για τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, μετά την απόφαση της ΕΚΤ

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020, 11:25
Ισχυρή άνοδο καταγράφουν τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, οδεύοντας προς την καλύτερη εβδομάδα από τις αρχές Απριλίου, έπειτα από τη χθεσινή απόφαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας να διευρύνει το έκτακτο πρόγραμμα αγοράς ομολόγων στα 1,3 τρισ. ευρώ συνολικά και με την επικεφαλής της, Κριστίν Λαγκαρντ να μειώνει τις προβλέψεις για την ανάπτυξη και τον πληθωρισμό. 
Ισχυρή άνοδος για τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, μετά την απόφαση της ΕΚΤ

Κοντά στο «θαύμα» τα παγκόσμια χρηματιστήρια

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020, 00:02
Με θαύμα έμοιαζε πριν από δύο μήνες η επιστροφή των χρηματιστηρίων στα ούτως ή άλλως υπερβολικά ρεκόρ της 19ης Φεβρουαρίου, όμως σήμερα οι μεγαλύτεροι δείκτες του κόσμου απέχουν λιγότερο από 10 ποσοστιαίες μονάδες από το… Έβερεστ. Είναι ένα ράλι που βασίζεται σε αισιόδοξα μηνύματα για την πανδημία και την οικονομία ή μία φούσκα που διογκώνεται από τα τρισεκ. ρευστότητας που δεσμεύονται να ρίξουν στην αγορά κεντρικές τράπεζες και κυβερνήσεις;
Κοντά στο «θαύμα» τα παγκόσμια χρηματιστήρια

Wall Street: Τέλος στο 4μερο σερί κερδών για τον S&P 500

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020, 23:30
Τέλος στο 4μερο σερί κερδών έβαλε ο S&P 500, καθώς η Wall Street διέγραψε στη σημερινή συνεδρίαση ένα μέρος των κερδών που είχε συγκεντρώσει τις πρώτες μέρες του Ιουνίου κυρίως λόγω των απογοητευτικών στοιχείων που δημοσιεύτηκαν για τις νέες αιτήσεις για παροχή επιδόματος ανεργίας από τα τέλη Μαρτίου.
Wall Street: Τέλος στο 4μερο σερί κερδών για τον S&P 500

Wall Street: Κέρδη για τους δείκτες μετά τα στοιχεία για την αγορά εργασίας

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020, 17:16
Κέρδη για τέταρτη συνεχόμενη συνεδρίαση καταγράφουν την Πέμπτη οι κυριότεροι δείκτες στην Wall Street, καθώς η χαμηλότερη εβδομαδιαία αύξηση των νέων αιτήσεων για παροχή επιδόματος ανεργίας από τα τέλη Μαρτίου δημιουργεί αισιοδοξία στους επενδυτές σχετικά με την πορεία της αγοράς εργασίας στην μεγαλύτερη οικονομία του πλανήτη.
Κέρδη για τους δείκτες μετά τα στοιχεία για την αγορά εργασίας

Μικτά πρόσημα στις ευρωαγορές μετά την απόφαση της ΕΚΤ

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020, 10:56
Έντονη μεταβλητότητα και μικτά πρόσημα καταγράφονται στις ευρωαγορές μετά την ανακοίνωση της ΕΚΤ να ενισχύσει το οπλοστάσιο ρευστότητας ρευστότητάς της κατά 600 δισ. ευρώ ακόμα, αυξάνοντας έτσι το συνολικό ύψους των κεφαλαίων για την καταπολέμηση των οικονομικών επιπτώσεων του νέου κορονοϊού στο ποσό «μαμούθ» των 1,35 τρισ. ευρώ.
Μικτά πρόσημα στις ευρωαγορές μετά την απόφαση της ΕΚΤ

Wall Street: Πάνω από τις 26.000 μονάδες ο Dow Jones

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020, 23:23
Ισχυρά κέρδη κατέγραψαν την Τετάρτη οι δείκτες στην Wall Street, καθώς οι επενδυτές φαίνεται να παραμένουν ανεπηρέαστοι από τις ταραχές μου μαίνονται μετά την δολοφονία του Τζ. Φλόιντ, ποντάροντας πως τα χειρότερα για τις αγορές έχουν παρέλθει, ενώ η επανεκκίνηση της οικονομικής δραστηριότητας ωθεί τους δείκτες προς τα ιστορικά υψηλά του Φεβρουαρίου.
Wall Street: Πάνω από τις 26.000 μονάδες ο Dow Jones

Αισιοδοξία και νέο ανοδικό ράλι στις ευρωαγορές

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020, 19:56
Ισχυρά κέρδη κατέγραψαν την Τετάρτη οι κυριότερες ευρωπαϊκές χρηματιστηριακές αγορές καθώς η αισιοδοξία των επενδυτών μετά την σταδιακή επανεκκίνηση των οικονομιών της Γηραιάς Ηπείρου φέρνει έφερε θετικά πρόσημα στους δείκτες.
Αισιοδοξία και νέο ανοδικό ράλι στις ευρωαγορές

Wall Street: Συνεχίζεται το ανοδικό σερί - Κέρδη 500 μονάδων για τον Dow Jones

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020, 17:05
Κέρδη καταγράφουν για τρίτη συνεχόμενη συνεδρίαση οι κυριότεροι δείκτες στην Wall Street, καθώς η εντείνεται αισιοδοξία των επενδυτών μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων και την επανεκκίνηση της οικονομικής δραστηριότητας, ενώ οι ΗΠΑ συνεχίζουν να κλυδωνίζονται από τις ταραχές που ακολούθησαν την δολοφονία του Τζ. Φλόιντ στην Μινεάπολη.
Συνεχίζεται το ανοδικό σερί - Κέρδη 500 μονάδων για τον Dow Jones

Ράλι ανόδου στις ευρωαγορές

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020, 10:49
Σε θετικό έδαφος κινούνται σήμερα οι ευρωαγορές λαμβάνοντας την σκυτάλη κερδών τόσο από τη Wall Street όσο και από τις ασιατικές αγορές καθώς έχει επανέλθει η αισιοδοξία στους επενδυτές για την επανεκκίνηση της παγκόσμιας οικονομίας.
Ράλι ανόδου στις ευρωαγορές

Κέρδη στην Wall παρά την γενικευμένη αναταραχή στις ΗΠΑ

Τρίτη 2 Ιουνίου 2020, 16:47
Ανοδικά κινούνται την Τρίτη οι κυριότερες δείκτες στην Wall Street, καθώς η προσοχή των επενδυτών παραμένει στραμμένη στην επανεκκίνηση της οικονομίας των ΗΠΑ, ενώ ταυτόχρονα η χώρα κλυδωνίζεται από τις γενικευμένες ταραχές με αφορμή την δολοφονία του Τζ. Φλόιντ από άντρα της αστυνομίας στην Μινεάπολη.
Κέρδη στην Wall παρά την γενικευμένη αναταραχή στις ΗΠΑ

Κέρδη στις ευρωαγορές παρά τις εντάσεις στο εσωτερικό των ΗΠΑ

Τρίτη 2 Ιουνίου 2020, 10:44
Έντονα ανοδικά κινούνται την Τρίτη οι κυριότεροι ευρωπαϊκοί δείκτες, καθώς η αισιοδοξία των επενδυτών σχετικά με την επανεκκίνηση της οικονομίας μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων υπερισχύει των ανησυχιών που προκαλεί η γενικευμένη αναταραχή στις ΗΠΑ εξαιτίας της δολοφονίας του Αφροαμερικανού Τζ. Φλόιντ από αστυνομικό.
Κέρδη στις ευρωαγορές παρά τις εντάσεις στο εσωτερικό των ΗΠΑ

Wall Street: Θετικό ξεκίνημα εβδομάδας παρά τις ταραχές

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020, 23:30
Σε θετικό έδαφος ολοκλήρωσαν τις συναλλαγές του και οι τρεις βασικοί δείκτης της αμερικανικής αγοράς στην πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας, με τους επενδυτές να αψηφούν τον κλοιό διαδηλώσεων και ταραχών στον οποίο βρίσκεται η χώρα και να εστιάζουν στην αποκατάσταση της οικονομικής δραστηριότητας μετά το lockdown.
Wall Street: Θετικό ξεκίνημα εβδομάδας παρά τις ταραχές

Κέρδη στις ευρωαγορές με το βλέμμα στην επανεκκίνηση της οικονομίας

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020, 21:10
Με σημαντικά κέρδη ξεκίνησαν την εβδομάδα οι κυριότεροι ευρωπαϊκοί δείκτες, με φόντο την άρση των μέτρων κοινωνικού περιορισμού σε ολοένα και περισσότερες χώρες και τους επενδυτές στη Γηραιά ήπειρο να δείχνουν ότι δεν επηρεάζονται από την έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στις ΗΠΑ.
Κέρδη στις ευρωαγορές με το βλέμμα στην επανεκκίνηση της οικονομίας

Οριακές μεταβολές και επιφυλακτικότητα στη Wall Street

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020, 17:26
Με μικρές μεταβολές συνεχίζουν τις σημερινές συναλλαγές οι τρεις βασικοί δείκτες της Wall Street με τους επενδυτές να παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις στις εμπορικές σχέσεις μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας που φαίνεται να είναι στα πρόθυρα νέου γύρου αναταραχών.
Οριακές μεταβολές και επιφυλακτικότητα στη Wall Street