Τζ. Μπολτον: Ο Τραμπ μου έκοψε το twitter - Λ. Οίκος: Φταίει η ηλικία

Τζ. Μπολτον: Ο Τραμπ μου έκοψε το twitter - Λ. Οίκος: Φταίει η ηλικία

Ο άλλοτε ισχυρός σύμβουλος ασφαλείας του Ντ. Τραμπ, μέχρι τον περασμένο Σεπτέμβριο οπότε και απεχώρησε, κατήγγειλε ότι ο Λευκός Οίκος έχει αποκλείσει την πρόσβασή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Μάλιστα το πρώην «γεράκι» του Λευκού Οίκου, χθες Παρασκευή προχώρησε σε σειρά αναρτήσεων στο twitter, ειδοποιώντας τους 770.000 ακολούθους του, να «παραμείνουν συντονισμένοι» για ένα «backstory» μετά από απουσία δύο μηνών, σύμφωνα με ανάρτηση του  theguardian.com.

Ο πρώην σύμβουλος ασφαλείας του Προέδρου Τραμπ αναφέρει χαρακτηριστικά σε μια εκ των αναρτήσεών του: «Χαίρομαι που επιστρέφω μετά δύο μήνες. Για να μάθετε τα παρασκήνια της ιστορίας μείνετε συνδεδεμένοι», προσθέτοντας ότι «Ευχαριστώ το Twitter που στάθηκε πιστό στα πρότυπά του και μου ξαναέδωσε τον έλεγχο του λογαριασμού μου».

Ο Μπόλτον ο οποίος θεωρείται ένας εκ των κυριοτέρων μαρτύρων της έρευνας που διεξάγεται για την παραπομπή Τραμπ, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι δεν απολύθηκε τον Σεπτέμβριο, όπως έχει ισχυρισθεί ο Πρόεδρος Τραμπ, αλλά αντιθέτως ο ίδιος υπέβαλε παραίτηση, αφ'' ης στιγμής οι απόψεις του με αυτές του Προέδρου των ΗΠΑ απέκλιναν όλο και περισσότερο επί κρίσιμων ζητημάτων που άπτονταν της εξωτερικής πολιτικής. 

Έκτοτε ο προσωπικός λογαριασμός του Μπόλτον στο Twitter παρέμεινε σιωπηλός, προκαλώντας ερωτηματικά αναφορικά με το απουσία αυτή από το προσφιλές σε αυτόν μέσο κοινωνικής δικτύωσης. «Μετά την παραίτησή μου ως σύμβουλος εθνικής ασφάλειας, ο Λευκός Οίκος αρνήθηκε να μου ξαναεπιτρέψει πρόσβαση στον προσωπικό λογαριασμό μου στο Twitter. Από φόβο μην πω τι;», ανέφερε.

Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Στέφανι Γκρίσαμ, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News απάντησε για τις αιτιάσεις Μπόλτον ότι συμβαίνει «ένα πρόσωπο προβεβηκυίας ηλικίας να μην κατανοεί πως θα πρέπει να επικοινωνήσει με το Twitter για να του επανενεργοποιήσει εκείνον τον κωδικό πρόσβασης που έχει ξεχάσει».

Πηγή βίντεο: Fox News