BBC: Νεκρός ο ιδιοκτήτης της Λέστερ - Συνετρίβη το ελικόπτερο του έξω από το γήπεδο

BBC: Νεκρός ο ιδιοκτήτης της Λέστερ - Συνετρίβη το ελικόπτερο του έξω από το γήπεδο

Ο πρόεδρος των «Αλεπούδων» επέβαινε στο ελικόπτερο την ώρα του δυστυχήματος λίγα λεπτά μετά την απογείωσή του έπειτα από τον αγώνα της ομάδας με τη Γουέστ Χαμ.

Αυτό αναφέρει το BBC επικαλούμενο πηγή της οικογένειας του Ταϊλανδού προέδρου, αλλά μέχρι στιγμής, οι αρχές καθώς και ο σύλλογος δεν έχουν ανακοινώσει κάτι επίσημα. 

Ο δημοσιογράφος Μπεν Τζέικομπς, μέσω του λογαριασμού του στο twitter, αναφέρει ότι έχει έρθει σε επικοινωνία με την King Power η οποία του επιβεβαίωσε ότι ο ιδιοκτήτης της Λέστερ Βικάι Σβιβαναναπράμπα ήταν μέσα στο ελικόπτερο που συνετρίβη κοντά στο γήπεδο της ομάδας.

Χαρακτηριστικά αναφέρει ο εν λόγω δημοσιογράφος: «Μίλησα με την King Power, η οποία θα δημοσιεύσει επίσημη δήλωση αύριο. Ο ιδιοκτήτης της Λέστερ, Βικάι Σβιβαναναπράμπα βρισκόταν στο οκταθέσιο ελικόπτερο που θα κατευθυνόταν προς το Λονδίνο. Ένα μηχανικό πρόβλημα κατά αμέσως μετά την απογείωση προκάλεσε φωτιά πριν τη συντριβή στο πάρκινγκ».  


 

Ωστόσο ο ίδιος κάνει λόγο για σπέκουλα από όσους αναφέρονται σε τραυματίες από το ατύχημα, από τη στιγμή που δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι επίσημα. Επίσης λέει ότι τα περισσότερα μέλη της οικογένειας του ιδιοκτήτη της Λέστερ είναι τώρα στην Ταϊλάνδη όπου τώρα είναι νύχτα -υπονοώντας ότι είναι δύσκολη η επικοινωνία μαζί τους. 

Ως γνωστόν, λίγο μετά την λήξη του αγώνα της Λέστερ με την Γουέστ Χαμ το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε ο Ταϊλανδός ιδιοκτήτης των «αλεπούδων» Βικάι Σβιβαναναπράμπα συνετρίβη υπό άγνωστες ακόμα συνθήκες στον περιβάλλοντα χώρο του King Power Stadium!

Μάρτυρες δήλωσαν στο Sky Sports News ότι το ελικόπτερο απογειώθηκε από το γήπεδο, αλλά έχασε τον έλεγχο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και κατέρρευσε στο χώρο στάθμευσης του προσωπικού της λέσχης που απέχει περίπου 200 μέτρα από το γήπεδο. Στο σημείο ξέσπασε φωτιά, ενώ στον χώρο του δυστυχήματος έφτασαν αμέσως ασθενοφόρα και μονάδες της πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με το sdna ακόμα δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για την τύχη όσων επέβαιναν στο ελικόπτερο, όμως το σίγουρο είναι ότι μέσα βρισκόταν ο Ταϊλανδός ιδιοκτήτης της Λέστερ, ο οποίος με αυτόν τον τρόπο συνήθιζε να μετακινείται και να παρακολουθεί τους αγώνες της ομάδας του.