Θεραπεία AIDS, καρκίνου και άνθρωπο στον... Άρη υποσχέθηκε ο Τραμπ

Θεραπεία AIDS, καρκίνου και άνθρωπο στον... Άρη υποσχέθηκε ο Τραμπ

Την θεραπεία του καρκίνου, του AIDS και αποστολή του πρώτου ανθρώπου στον Άρη...υποσχέθηκε κατά την επίσημη έναρξη της καμπάνιας επανεκλογής του ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ από το Ορλάντο της Φλόριντα.

Απαντώντας ουσιαστικά στον κυριότερο όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις αντίπαλο του για το χρίσμα των Δημοκρατικών, Τζο Μπάιντεν ο οποίος έκανε λόγο προ ημερών για την ανάγκη θεραπείας του καρκίνου, ο Τραμπ είπε ««Θα βρούμε τις θεραπείες για πολλές, πολλές ασθένειες, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου και άλλων, και πλησιάζουμε όλο και περισσότερο».


Ευκαιρία μάλιστα να επιτεθεί στον πρώην αντιπρόεδρο βρήκε και ένας εκ των γιων του Τραμπ, ο Ντόναλντ Τζούνιορ ο οποίος έθεσε το ερώτημα «Γιατί άραγε δεν το κάνατε αυτό τα τελευταία 50 χρόνια, Τζο;».

Νωρίτερα ο Τραμπ ξεκινώντας την ομιλία του είπε «Αρχίζω επίσημα την εκστρατεία μου για μια δεύτερη θητεία», υποσχόμενος να «διατηρήσει το μεγαλείο της Αμερικής» («Keep America Great»), φράση που αποτελεί την αναμενόμενη συνέχεια του κεντρικού συνθήματος της εκστρατείας του το 2016, που ήταν «Να ξαναδώσουμε στην Αμερική το μεγαλείο της» («Make America Great Again»).

Διαβάστε ακόμα: 

- Ξεκινά η εκστρατεία του Ντ. Τραμπ για μια δεύτερη θητεία

Φωτογραφία AP