Πυροβολισμοί σε γυμνάσιο της Βόρειας Καρολίνας

Παρασκευή 09 Νοεμβρίου 2018, 14:39
-A +A
Πυροβολισμοί σε γυμνάσιο της Βόρειας Καρολίνας

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές της Βόρειας Καρολίνα μετά από πληροφορίες για πυροβολισμούς στο γυμνάσιο Topsail έξω από το Γουίλμινγκτον, με τον ένοπλο να βρίσκεται ακόμη στο χώρο του σχολείου.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης έχει ανέβει στην ταράτσα του σχολείου, ενώ εώς αυτή την ώρα δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες.

Το γυμνάσιο βρίσκεται στην κωμόπολη Χάμπστεντ, περίπου 177 χλμ νοτιοανατολικά της πρωτεύουσας της Πολιτείας, Ράλεϊ. Η αστυνομία δέχθηκε το τηλεφώνημα για τους πυροβολισμούς στις 6.30 το πρωί.

Επί τόπου έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Σύμφωνα με το γραφείο του Σερίφη της περιοχής Πέντερ η επιχείρηση είναι σε εξέλιξη και μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί.

Tα τοπικά μέσα αναφέρουν πως τα περισσότερα παιδιά δεν είχαν φτάσει ακόμα στο σχολείο ενώ σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής το λύκειο είναι αποκλεισμένο χωρίς κανείς να μπορεί να εισέλθει ή να βγει από αυτό.

Να σημειώσουμε ότι τον περασμένο Μάιο στο ίδιο σχολείο είχε σημάνει συναγερμός, καθώς δυο μαθητές είχαν συλληφθεί γιατί μετέφεραν μαζί τους βαρύ οπλισμό.

Φωτογραφία: ΑΡ

-A +A

Δημοφιλέστερα Άρθρα