Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020, 09:07

-A +A

Τουρκικά ΜΜΕ: Πρόσφυγες κατευθύνονται προς τα σύνορα με την Ελλάδα

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020, 09:07
Πρόσφυγες κατευθύνονται προς τα σύνορα με την Ελλάδα
-A +A

Τις πρώτες εικόνες από Σύρους πρόσφυγες που φέρονται να κατευθύνονται προς τα σύνορα της Τουρκίας με την Ελλάδα δημοσιεύουν ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, λίγες ώρες μετά τη δήλωση αξιωματούχου της τουρκικής κυβέρνησης στο Reuters ότι δεν θα εμποδίζονται πλέον όσοι θέλουν να περάσουν στην Ευρώπη.

Ειδικότερα, το πρακτορείο Demiroren δημοσιεύει βίντεο που δείχνει περί τα 300 άτομα, μεταξύ των οποίων γυναίκες και παιδιά, που κατευθύνονταν κατά τη διάρκεια της νύχτας μέσω της επαρχίας της Αδριανούπολης στη συνοριακή γραμμή του Έβρου.

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο, μεταξύ των ατόμων που φέρονται να κατευθύνονταν προς τη μεθοριακή γραμμή συγκαταλέγονται Σύροι, Ιρανοί και Ιρακινοί.

Την είδηση αναμετέδωσε και το πρακτορείο Reuters, το οποίο σημειώνει ωστόσο ότι δεν είναι εξακριβωμένο αν όντως πρόκειται για πρόσφυγες και μετανάστες και αν όντως οι εικόνες προέρχονται από το συγκεκριμένο σημείο.

Πάντως σε νεότερη ανάρτησή του, το Demiroren παρουσιάζει live βίντεο στο οποίο αναφέρει ότι αναμεταδίδει ζωντανά την πορεία προσφύγων προς τα ελληνικά σύνορα στον Έβρο. 

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Κυριακή, 5 Απριλίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα