Παρίσι: Επιχείρηση της αστυνομίας στην Disneyland - Εκκενώθηκε η περιοχή

Παρίσι: Επιχείρηση της αστυνομίας στην Disneyland - Εκκενώθηκε η περιοχή

Αναστάτωση επικράτησε στην Disneyland καθώς είχαν σπεύσει ειδικές δυνάμεις αστυνομικών, μετά τις πληροφορίες για εγκλωβισμένους ανθρώπους. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο συναγερμός σήμανε για λάθος λόγο, καθώς μηχανικό πρόβλημα σε κυλιόμενη σκάλα και ο θόρυβος που προκάλεσε σκόρπισε τον πανικό.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να σπεύσουν ειδικές δυνάμεις αστυνομικών και οι γαλλικές αρχές να διατάξουν την εκκένωση της περιοχής, καλώντας τους τουρίστες να παραμείνουν στα δωμάτια των ξενοδοχείων και να αποφύγουν τη διέλευση από την περιοχή. 

Σύμφωνα με το Actu17, ο πανικός προκλήθηκε εξαιτίας ενός μηχανικού προβλήματος σε κυλιόμενη σκάλα εντός των εγκαταστάσεων της Disneyland, συνέπεια του οποίου ήταν να δημιουργηθεί συνωστισμός και να τραυματιστούν ορισμένα άτομα.

Όπως μεταδίδει το γαλλικό Μέσο, πολλοί επισκέπτες πανικοβλήθηκαν και άρχισαν να φωνάζουν, με αποτέλεσμα ο πανικός να διαδοθεί και καθώς κανείς δεν γνώριζε περί τίνος πρόκειται, να δημιουργηθεί η αίσθηση ότι πρόκειται για πιθανό τρομοκρατικό κτύπημα.