Ολλανδία: Κτίριο κατέρρευσε από έκρηξη στη Χάγη - 9 τραυματίες

Ολλανδία: Κτίριο κατέρρευσε από έκρηξη στη Χάγη - 9 τραυματίες

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στη Χάγη, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει η πρόσoψη ενός κτιρίου και να τραυματιστούν εννιά άτομα μετέδωσαν πολλά τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, η έκρηξη προκλήθηκε από διαρροή αερίου με αποτέλεσμα να τραυματιστούν εννέα άνθρωποι όταν μέρος της πολυκατοικίας τους κατέρρευσε, ανακοίνωσε σήμερα η πυροσβεστική υπηρεσία της ολλανδικής πόλης.

Σε ανακοίνωσή της, η πυροσβεστική υπηρεσία της Χάγης αναφέρει ότι επτά άνθρωποι χρειάστηκε να διακομιστούν στα πλησιέστερα νοσοκομεία.

Νωρίτερα, το τηλεοπτικό δίκτυο RTL ανέφερε ότι "κατέρρευσαν σπίτια" και το τοπικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Omroerp West ωστόσο έκανε λόγο για ένα μόνο κτίριο. Τα αίτια της έκρηξης παραμένουν ακόμη αδιευκρίνιστα.

 

Ωστόσο ορισμένα ειδησεογραφικά μέσα μιλάγανε για μια έκρηξη αερίου που προκάλεσε την κατάρρευση της πρόσοψης του κτιρίου στη Χάγη της Ολλανδίας. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, πολλοί άνθρωποι τραυματίστηκαν, ενώ ζημιές είχαν υποστεί, τουλάχιστον στην πρόσοψή τους, και γειτονικά κτήρια.