Ντ. Τραμπ: Ψηφίστε Ρεπουμπλικανούς αλλιώς θα γίνει σοσιαλιστική εισβολή στις ΗΠΑ

Ντ. Τραμπ: Ψηφίστε Ρεπουμπλικανούς αλλιώς θα γίνει σοσιαλιστική εισβολή στις ΗΠΑ

 

Για εισβολή σοσιαλιστών και ορδών εγκληματιών από την Κεντρική Αμερική, αν κερδίσουν οι Δημοκρατικοί στις ενδιάμεσες εκλογές προειδοποίησε τους Αμερικανούς ο πρόεδρος των ΗΠΑ, επαναλαμβάνοντας τα κεντρικά επιχειρήματα της εκστρατείας του.

«Θα επιβάλλουν σοσιαλισμό στη Φλόριντα. Καλωσήλθατε στη Βενεζουέλα», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος σε προεκλογική συγκέντρωση στην Πενσακόλα. Οι Δημοκρατικοί, υποστήριξε, θέλουν να καταργήσουν, να σβήσουν τα σύνορα, βάζουν τους παράτυπους μετανάστες μπροστά από τους Αμερικανούς πολίτες, σύμφωνα με το Reuters.

«Πρέπει να έχουμε σύνορα, αν θέλουμε να είμαστε σπουδαία χώρα», επέμεινε, παραπέμποντας στο κεντρικό σύνθημα της προεκλογικής του εκστρατείας.

«Το πρόγραμμα των Δημοκρατικών για τη μετανάστευση είναι να έρθουν (στις ΗΠΑ) η διακίνηση των ναρκωτικών, η εμπορία ανθρώπων, τα καρτέλ των εγκληματιών», είπε ο Τραμπ στη Μοντάνα. Σύμφωνα με τον Αμερικανό πρόεδρο, τουλάχιστον 300 από αυτούς τους μετανάστες είναι «πολύ κακοί τύποι».

«Τα αγκαθωτά συρματοπλέγματα μπορεί να είναι πολύ όμορφο θέαμα όταν χρησιμοποιούνται σωστά», υποστήριξε ακόμη ο Τραμπ. Μάλιστα, είπε ότι το το κεντρικό σύνθημα της επόμενης προεκλογικής του εκστρατείας θα είναι «Διατηρήστε την Αμερική σπουδαία».