Νέα επίθεση Τραμπ κατά των social media

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018, 09:39
-A +A
Νέα επίθεση Τραμπ κατά των social media

Ο πρόεδρος Τραμπ επιτέθηκε εκ νέου σήμερα σε τεχνολογικές εταιρείες και πλατφόρμες, ανάμεσά τους το Twitter, το Facebook και τη Google, υποστηρίζοντας ότι «επιχειρούν να φιμώσουν» τον κόσμο, ενώ ισχυρίστηκε - χωρίς ωστόσο να δώσει αποδείξεις - ότι οι δραστηριότητές τους ενδέχεται να είναι παράνομες.

«Πιστεύω ότι η Google, το Facebook και το Twitter… μεταχειρίζονται συντηρητικούς και Ρεπουμπλικάνους πολύ άδικα», τόνισε ο Τραμπ από το Λευκό Οίκο σε δημοσιογράφους.

«Πιστεύω ότι είναι ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα επειδή πραγματικά προσπαθούν να φιμώσουν ένα πολύ μεγάλο μέρος αυτής της χώρας και εκείνους τους ανθρώπους που δεν θέλουν να σιωπήσουν. Δεν είναι σωστό. Δεν είναι δίκαιο. Μπορεί να μην είναι νόμιμο, αλλά θα δούμε. Απλά θέλουμε δικαιοσύνη», πρόσθεσε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο Ρεπουμπλικάνος μεγιστάνας είχε προειδοποιήσει την Google, το Facebook και το Twitter να είναι προσεκτικές, απευθύνοντας κατηγορίες εναντίον των εταιρειών κοινωνικής δικτύωσης ότι εμφανίζονται μόνο «αρνητικές ειδήσεις» για τον ίδιο όταν κάνει αναζήτηση με το όνομά του.

(φωτογραφία AP)

-A +A

Δημοφιλέστερα Άρθρα