Κύπρος: Ταυτοποιήθηκε η πρώτη σορός στο μεταλλείο Μιτσερού

Κύπρος: Ταυτοποιήθηκε η πρώτη σορός στο μεταλλείο Μιτσερού

Την ταυτοποίηση της πρώτης σορού που εντοπίστηκε σε φρεάτιο μεταλλείου στο Μιτσερό, την Κυριακή 14 Απριλίου και η οποία ανήκει στην Marry Rose Tiburcio, 38 ετών, ανακοίνωσε απόψε η Αστυνομία της Κύπρου.

Σύμφωνα με το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, μετά από επιστημονικές εξετάσεις που έγιναν για ταυτοποίηση της νεκρής γυναίκας, η σωρός της οποίας εντοπίστηκε σε φρεάτιο μεταλλείου στο Μιτσερό, την Κυριακή 14 Απριλίου, 2019, έχει εξακριβωθεί η ταυτότητα του θύματος. Πρόκειται για τη Marry Rose Tiburcio, 38 ετών, τέως από τις Φιλιππίνες.

To κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται μετά τον εντοπισμό δύο πτωμάτων αλλοδαπών γυναικών στο φρεάτιο του μεταλλείου, με πηγές από την αστυνομία της Κύπρου να δηλώνουν ότι τα πτώματα είναι «πολύ περισσότερα από δύο».

Ενώπιον του Δικαστηρίου ο 35χρονος συλληφθείς για την υπόθεση ομολόγησε ότι γνώρισε τη μία από τις δύο γυναίκες, την Arian, όπως αποκάλεσε την γυναίκα, μέσω σελίδας γνωριμιών, είχε μαζί της ερωτική επαφή και ακολούθως την έπνιξε. Στη συνέχεια, είπε, την έδεσε και την πέταξε στο φρεάτιο στο Μιτσερό. 

Οι κυπριακές αρχές συνεχίζουν τις έρευνες στην περιοχή τόσο για να εντοπίσουν τη σορό της 6χρονης κόρης της Mary Rose, την οποία ο 35χρονος ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς φέρεται να έχει επίσης δολοφονήσει, όσο και πιθανών άλλων θυμάτων.