Καλεί άρον άρον το εκλογικό του επιτελείο ο Ντ. Τραμπ - 8 μονάδες πίσω από τον Μπάιντεν

Καλεί άρον άρον το εκλογικό του επιτελείο ο Ντ. Τραμπ - 8 μονάδες πίσω από τον Μπάιντεν

Σε έκτακτη σύσκεψη καλεί το εκλογικό του επιτελείο ο Ντόναλντ Τραμπ ύστερα από την τελευταία δημοσκόπηση για λογαριασμό του δικτύου Fox News που δείχνει τον αντίπαλο του Τζο Μπάιντεν να προηγείται οκτώ μονάδες.

Ο Τραμπ σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το πρακτορείο Bloomberg, κάλεσε το εκλογικό του επιτελείο αποτελούμενο από τον διευθυντή της καμπάνιας του Μπραντ Πασκάλ, τον γαμπρό του Τζάρεντ Κούσνερ και τον Τόνι Φαμπρίτσιο, εκλογικό αναλυτή. 

Ο λόγος της έκτακτης σύσκεψης είναι η δημοσκόπηση την οποία δημοσίευσε το δίκτυο Fox News, το οποίο θεωρείται φιλικά διακείμενο προς τον Τραμπ. Η δημοσκόπηση δείχνει τον Δημοκρατικό Τζο Μπάιντεν να προηγείται σε εθνικό επίπεδο 8 μονάδες, κυρίως όμως να προηγείται σε τρεις κρίσιμες πολιτείες, το Οχάιο, το Ουισκόνσιν και την Αριζόνα. 

Σημειώνεται ότι μια προηγούμενη δημοσκόπηση του Fox News στην πολιτεία της Πενσυλβάνια έδινε προβάδισμα στον Μπάιντεν 8 μονάδων (50%-42%). Επίσης το ίδιο δίκτυο έδινε προβάδισμα στον πρώην αντιπρόεδρο και στο Μίσιγκαν, όπου αποσπά το 49% των προτιμήσεων έναντι 41% του Τραμπ. Το 2016, ο σημερινός πρόεδρος είχε κερδίσει στο Μίσιγκαν μια πολιτεία όπου οι Ρεπουμπλικάνοι δεν είχαν σημειώσει νίκη από το 1988.