ΗΠΑ: Εξουδετερώθηκε ο ένοπλος που πυροβόλησε σε αεροπορική βάση στο Τέξας

ΗΠΑ: Εξουδετερώθηκε ο ένοπλος που πυροβόλησε σε αεροπορική βάση στο Τέξας

Εξουδετερώθηκε ένας ένοπλος ο οποίος σήμερα νωρίς το πρωί άρχισε να εξαπολύει πυρά εντός της αεροπορικής βάσης του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ Corpus Christi στο Τέξας, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί μέλος του προσωπικού ασφαλείας ενώ αποκλείσθηκε η βάση και η γύρω από αυτήν περιοχή, σύμφωνα με ανακοίνωση του Αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται επίσης ότι παραμένουν αποκλεισμένες από τις 6:15 π.μ. τοπική ώρα όλες οι πύλες της βάσης, καθώς επί τόπου σπεύδουν μέλη της υπηρεσίας εξιχνίασης εγκλημάτων του Αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού (NCIS), ενώ στο σημείο παραμένουν ομοσπονδιακές και τοπικές δυνάμεις της αστυνομίας. 

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει περισσότερα στοιχεία γνωστά γύρω από την ταυτότητα και τα κίνητρα του δράστη.

Νωρίτερα, σύμφωνα με ανάρτηση στην σελίδα στο Facebook της αεροπορικής βάσης του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, ένας σκοπευτής πυροβολούσε κοντά στην βόρεια πύλης της αεροπορικής βάσης του Ναυτικού των ΗΠΑ.

Οι Αρχές απηύθυναν έκκληση στους ένοικους της βάσης να αποφύγουν το συγκεκριμένο σημείο, να παραμείνουν στις οικίες τους και μακριά από τα παράθυρα, ενώ στην στρατιωτική βάση εφαρμόσθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες αποκλεισμού.