Ινδονησία: Αγνοούνται πέντε ξένοι, μεταξύ των οποίων και τρεις Γάλλοι

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018, 14:16
-A +A
Ινδονησία: Αγνοούνται πέντε ξένοι, μεταξύ των οποίων και τρεις Γάλλοι

Η υπηρεσία διαχείρισης καταστροφών της Ινδονησίας, ανακοίνωσε πως στην Παλού του νησιού Σουλαουέζι, βρίσκονταν στην πόλη εβδομήντα ένας ξένοι, μεταξύ των οποίων και τρεις Γάλλοι, για τους οποίους δεν υπάρχουν νεότερα.

 

Από αυτούς, υπάρχουν «τρεις Γάλλοι που δεν γνωρίζουμε την κατάστασή τους» καθώς και ένας Μαλαισιανός και ένας Νοτιοκορεάτης, ανακοίνωσε ο Σουτόπο Πούρουο Νουγκρόχο, εκπρόσωπος της υπηρεσίας διαχείρισης καταστροφών στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Οι υπόλοιποι ξένοι πολίτες είτε εντοπίστηκαν είτε εκκενώθηκαν, μεταξύ των οποίων ένας Γερμανός, ένας Βέλγος, ένας από τη Σιγκαπούρη, δέκα Βιετναμέζοι, 32 Ταϊλανδοί και 21 Κινέζοι, δήλωσε ο αξιωματούχος.

Η πρεσβεία της Γαλλίας, με την οποία επικοινώνησε το Γαλλικό Πρακτορείο, δεν θέλησε να προβεί σε σχόλια. «Προχωρούμε σε εξακριβώσεις», δήλωσε ένας εκπρόσωπος.

Οι πληροφορίες για την έκταση των καταστροφών και τον αριθμό των θυμάτων έρχονται με μεγάλη δυσκολία. Τα δίκτυα τροφοδοσίας ηλεκτρικής ενέργειας και τα τηλεπικοινωνιακά δίκτυα υπέστησαν μεγάλες ζημιές.

Φωτογραφία: Getty Images

-A +A

Δημοφιλέστερα Άρθρα