Έρχεται βιβλίο του γαμπρού του Τραμπ Τζάρεντ Κούσνερ για την προεδρία του

Έρχεται βιβλίο του γαμπρού του Τραμπ Τζάρεντ Κούσνερ για την προεδρία του

Ο Τζάρεντ Κούσνερ γαμπρός του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και ανώτερος σύμβουλος της διοίκησής του, έχει καταλήξει σε συμφωνία για να γράψει ένα βιβλίο το οποίο ο εκδότης του χαρακτήρισε ως την «απόλυτη» περιγραφή της προεδρίας Τραμπ.

Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει στις αρχές του επόμενου έτους, σύμφωνα με τον εκδότη Broadside Books, μια θυγατρική της HarperCollins Publishers που ειδικεύεται σε συντηρητικούς συγγραφείς.

Ο Κούσνερ «δεν επιδιώκει να ξεκαθαρίσει τους λογαριασμούς του, αλλά κυρίως να παράσχει ιστορικό περιεχόμενο και να βοηθήσει τους αναγνώστες να κατανοήσουν πώς ήταν να εργάζεται κανείς στον Λευκό Οίκο του Τραμπ» σημειώνει η πηγή του Reuters.

«Θα είναι μια ενδιαφέρουσα οπτική από κάποιον που είχε ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο να διαχειριστεί, ήταν παρών σε πολλές από τις πιο έντονες και σημαντικές στιγμές, όμως κράτησε χαμηλό δημόσιο προφίλ, παραμένοντας στο παρασκήνιο και δίνοντας περιορισμένη πρόσβαση στα ΜΜΕ», τονίζει η ίδια πηγή.

Ο ίδιος θα αναφερθεί, μεταξύ άλλων, στο ρόλο που διαδραμάτισε στις διαπραγματεύσεις για τις συμφωνίες εξομάλυνσης των σχέσεων μεταξύ του Ισραήλ και αραβικών κρατών, κατά τις ίδιες πληροφορίες.

Όσον αφορά τον πεθερό του, Ντόναλντ Τραμπ, αυτός παρευρίσκεται σε εράνους στο γήπεδο γκολφ του στο Νιου Τζέρσεϊ, αλλά ανυπομονεί να επιστρέψει στις πολιτικές συγκεντρώσεις, ανακοινώνοντας τις πολιτείες που σχεδιάζει να ταξιδέψει προτού η ομάδα του κατοχυρώσει χώρους ή ημερομηνίες.