Απαγορεύεται η είσοδος σε ανεμβολίαστους υπαλλήλους
Morgan Stanley - Κορονοϊός

Απαγορεύεται η είσοδος σε ανεμβολίαστους υπαλλήλους

Απαγορεύει την είσοδο στους ανεμβολίαστους υπαλλήλους του ο επενδυτικός κολοσσός Morgan Stanley εκδίδοντας σχετική οδηγία για τα κεντρικά γραφεία του στη Νέα Υόρκη και εγκαινιάζοντας έτσι τη μετά τον κορονοϊό και την πανδημία εποχή.

Στο πλαίσιο αυτό, οι εργαζόμενοι της μεγάλης αμερικανικής τράπεζας που δεν έχουν εμβολιαστεί θα πρέπει να εργάζονται εξ αποστάσεως. Σύμφωνα με δημοσίευμα στο BBC, η νέα πολιτική της εταιρείας θα τεθεί σε ισχύ τον επόμενο μήνα, σε μια κίνηση που στοχεύει στην άρση περιορισμών που σχετίζονται με την πανδημία.

Πιστοποιητικό εμβολιασμού

Την περασμένη εβδομάδα, ο διευθύνων σύμβουλος της επενδυτικής τράπεζας κάλεσε τους εργαζομένους να επιστρέψουν στο γραφείο, ενώ μία εσωτερική οδηγία ανέφερε πως «από τις 12 Ιουλίου, όλοι οι υπάλληλοι, οι πελάτες και οι επισκέπτες θα πρέπει να βεβαιώσουν ότι έχουν εμβολιαστεί πλήρως για να έχουν πρόσβαση στα κτήρια της Νέας Υόρκης και του Γουέστσεστερ».

Η πολιτική της εταιρείας προς το παρόν εφαρμόζεται «προφορικά», αλλά αργότερα μπορεί να αποφασιστεί η απαίτηση πιστοποιητικού εμβολιασμού.