Βελτιώσεις στο χαρτοφυλάκιο των server της από την Dell-EMC

Βελτιώσεις στο χαρτοφυλάκιο των server της από την Dell-EMC

Bελτιώσεις στο χαρτοφυλάκιο των PowerEdge servers, ανακοίνωσε η Dell - EMC προσφέροντας καλύτερη διαχείριση, ασφάλεια, απόδοση και δυνατότητα κλιμάκωσης για τις πιο απαιτητικές εφαρμογές των πελατών.

Οι βελτιώσεις στους PowerEdge servers και στη διαχείριση συστημάτων ΟpenManage συντελούν αποτελεσματικότερα σε μια ασφαλή υπολογιστική πλατφόρμα με δυνατότητες κλιμάκωσης, η οποία αποτελεί την ιδανική βάση για εφαρμογές cloud, ανάλυσης δεδομένων και υποδομές software-defined data center.

Οι Dell EMC PowerEdge servers παρέχουν μια αυτοματοποιημένη, ασφαλή και κλιμακούμενη πλατφόρμα, η οποία δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να εξισορροπήσουν την επιχειρησιακή αποδοτικότητα και τις στρατηγικές πρωτοβουλίες. Έτσι υποστηρίζονται οι επιχειρήσεις, οι οποίες είναι επιφορτισμένες με επίτευξη μεγαλύτερης συνεργασίας με τους πελάτες και τη συμμόρφωση με αυστηρούς κανονισμούς SLA, με την παράλληλη υιοθέτηση νέων εφαρμογών και την επίτευξη νέων επιχειρηματικών στόχων.

Οι βελτιώσεις στους Dell EMC PowerEdge και στη διαχείριση συστημάτων Dell EMC OpenManage προσφέρει στους πελάτες περισσότερο έλεγχο στη διαχείριση των υποδομών τους σε server, και την αναχαίτιση των απειλών, υποστηριζόμενοι από μια νέα ώθηση στις επιδόσεις, καθώς και δυνατότητα κλιμάκωσης. Μεταξύ των νέων χαρακτηριστικών, η εισαγωγή των OpenManage FlexSelect Manage και FlexSelect Secure παρέχει βελτιωμένη ευελιξία για τη διαχείριση και τη διασφάλιση των συστημάτων PowerEdge.

τα νέα χαρακτηριστικά υποστηρίζονται από το χαρτοφυλάκιο διαχείρισης συστημάτων Dell EMC OpenManage, το οποίο απαλλάσσει από την πολυπλοκότητα, επιτρέποντας στους πελάτες να διαχειρίζονται άνετα την υποδομή τους. Επιπροσθέτως, το iDRAC αποτελεί θεμελιώδες στοιχείο του χαρτοφυλακίου PowerEdge, το οποίο επιτρέπει την αυτοματοποίηση της εγκατάστασης του server, την παραμετροποίηση, τις ενημερώσεις και τις διαδικασίες συντήρησης.