Nannuka Now: Νταντάδες άμεσης δράσης μέσω κινητού

Nannuka Now: Νταντάδες άμεσης δράσης μέσω κινητού

Του Γιάννη Γορανίτη

Αν είστε νέοι γονείς θα έχετε σίγουρα βρεθεί αντιμέτωποι με το δίλημμα να ακυρώσετε κάποιο (ή κάποια) από τα πλάνα σας, γιατί η babysitter αρρώστησε ή γιατί η γιαγιά δεν μπορεί να κρατήσει το μωρό. Η λύση έρχεται, κυριολεκτικά, από εκεί που δεν το περιμένατε, αφού πλέον μπορείτε να χρησιμοποιείτε το κινητό σας για να βρίσκεται νταντά ακόμη και την τελευταία στιγμή.

Η ομάδα της Nannuka παρουσίασε μια νέα εφαρμογή που έρχεται να δώσει λύση σε ένα πρόβλημα που δημιουργούν οι φρενήρεις ρυθμοί ζωής και οι απαιτητικές συνθήκες της εποχής. Άλλωστε η εμπειρία των στελεχών του γνωστού startup αποτελεί εγγύηση της ποιότητας του app, αλλά και της αξιοπιστίας των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Τι είναι το Nannuka Now;

Η καινοτόμος εφαρμογή προσφέρει σε όλους τους γονείς τη δυνατότητα ασφαλούς εύρεσης babysitter της τελευταίας στιγμής. Το Nannuka Now είναι η πρώτη εφαρμογή με αυτό το αντικείμενο στην Ευρώπη και φιλοδοξεί να εγκαινιάσει μια νέα εποχή στον συγκεκριμένο κλάδο. Η υπηρεσία ξεκινάει σύντομα της διαδρομή της από την Αθήνα και σύντομα αναμένεται να επεκταθεί στη Θεσσαλονίκη και την Κρήτη.

Το πλεονέκτημά της εφαρμογής είναι ότι έρχεται να καλύψει τις έκτακτες ανάγκες των γονέων για φύλαξη των παιδιών, χωρίς ανάγκη προηγούμενης κράτησης ή ειδοποίησης. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση των υπευθύνων της εταιρείας, όλες οι babysitter υποχρεούνται να πληρούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις ώστε να συμμετάσχουν στην «επίλεκτη ομάδα άμεσης δράσης».

Πρέπει να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα Πρώτων Βοηθειών από τον Ερυθρό Σταυρό, να περάσουν με επιτυχία τον πλήρη ιατρικό έλεγχο και την προσωπική συνέντευξη με τη συνδρομή ψυχολόγου, αλλά και να αποδείξουν ότι διαθέτουν κατ' ελάχιστο δύο χρόνια αντίστοιχης εργασιακής εμπειρίας. Ζητούνται επίσης συστάσεις από προηγούμενους εργοδότες, αλλά και έλεγχος ποινικού μητρώου.

Η εφαρμογή είναι ήδη διαθέσιμη δωρεάν για κινητά και tablets με λειτουργικό Android αλλά και συσκευές με iOS.

Περισσότερες πληροφορίες για το νέο application που υπόσχεται να σας βρει νταντά σε 60 δευτερόλεπτα, μπορείτε να δείτε εδώ

Ένα success story με αέρα καινοτομίας

Οι ιδρυτές του Nannuka Now αποτελούν και την ομάδα που δημιούργησε το Nannuka, μια online υπηρεσία, η οποία λειτουργεί εδώ και δύο περίπου χρόνια με εντυπωσιακή επιτυχία.

Η Nannuka έχει διευκολύνει χιλιάδες σύγχρονα ζευγάρια να βρουν babysitters, παιδαγωγούς, μαίες, βρεφονηπιοκόμους, δασκάλους και αρκετές άλλες εξειδικευμένες ειδικότητες που καλύπτουν τις ανάγκες παιδιών από νηπιακή ηλικία έως 16 έτη. Μπορείτε να εξερευνήσετε τις παρεχόμενες υπηρεσίες στο επίσημο site του.

Πίσω από την ιδέα της δημιουργίας τόσο του Nannuka όσο και του Nannuka Now κρύβονται τρεις γυναίκες επιχειρηματίες που τυχαίνει να είναι και μαμάδες. Η Λέλα Δρίτσα, η Νάταλι Λεβή και η Κατερίνας Λάμπρου επιχείρησαν να λύσουν με τη βοήθεια της τεχνολογίας μια σειρά προβλημάτων που ταλαιπωρούν τους σύγχρονους γονείς.

Η επιτυχία της υπηρεσίας τους ήταν τόσο αξιοσημείωτη που γρήγορα εξασφάλισε χρηματοδότηση από γνωστούς επενδυτές και angel investors, όπως ο Απόστολος Αποστολάκης (με συμμετοχές στα taxibeat, e-food, e-table, doctoranytime κ.α.) και ο Φίλιππος Μπρίνκμαν (Travelplanet24).

Εξάλλου, πριν η Nannuka κλείσει δύο χρόνια παρουσίας σε online περιβάλλον, προχώρησε στην εξαγορά της Babysitting Company, του μεγαλύτερου γραφείου ευρέσεως babysitters στην Αττική.