2 εκθέσεις φωτογραφίας στο Booze Cooperativa

Παρασκευή 05 Ιανουαρίου 2018, 10:25 - Τελευταία ενημέρωση: 14:01
-A +A
2 εκθέσεις φωτογραφίας στο Booze Cooperativa

© Dimitris the Athens

Με δύο εκθέσεις φωτογραφίας εγκαινιάζει το νέο έτος το Booze Cooperativa.

Η πρώτη είναι της οµάδας ΣΥΜΠΛΗΓΑΔΑ, με τίτλο ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ - ΙΧΝΗ, η οποία θα παρουσιάζεται στην BaseGALLERY του Booze από την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου, στις 20:00.

ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ είναι τα ίχνη της ανθρώπινης παρουσίας στον δηµόσιο χώρο ή στην ιδιωτική και την προσωπική σφαίρα, άλλοτε πραγµατικά και άλλοτε συµβολικά ή εννοιακά. Είναι εκείνα τα ίχνη που αφορούν κυριολεκτικά ή µεταφορικά ορόσηµα, σύνορα, ή σηµεία αναφοράς αλλά και ατοµικούς χώρους, πάντοτε όµως τόπους προσδιορισµένους σε µια εννοιακή διάσταση. Η έκθεση ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ - ΙΧΝΗ είναι η πιο πρόσφατη δουλειά της φωτογραφικής οµάδας ΣΥΜΠΛΗΓΑΔΑ, η οποία δηµιουργήθηκε το 2005 από το φωτογράφο Δηµήτρη Κοιλαλού.

Στην έκθεση συμμετέχουν οι: Μαίρη Γρηγοροπούλου-Γκλένιστερ, Μαίρη Δηµητρίου, Λεωνίδας Λεωνίδου, Μαρία Μαζαρού, Κωνσταντίνος Μιχαλόπουλος, Μαίρη Μιχοπούλου, Μαργαρίτα Νειάδα, Νένα Παναγάκου, Δέσποινα Ρισσάκη, Ροµίνα Σιατερλή και Έφη Συρβίτη.

Η δεύτερη είναι η ατομική έκθεση φωτογραφίας του Dimitris the Athens (Στρατάκης Δημήτρης), με τίτλο Πόθος, η οποία θα παρουσιάζεται στο χώρο OVERVIEW-Ikon του Booze από την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου, στις 20:00.

Χωρίς καμιά «Ενοχή» και με πολλαπλούς «Πειρασμούς» ο Dimitris the Athens (Στρατάκης Δημήτρης) κλείνει την τριλογία του με τον «Πόθο». Μια έννοια ερμηνευμένη καθαρά μέσα από το οπτικό του νεύρο. Γι' άλλη μια φορά, φέρει καίρια την ευθύνη της σύλληψης και συνεπώς, γι' αυτά που «ενσωματώνει», και επιβεβαιώνει το ανένταχτο των προσωπικών του εκλεκτικών επιλογών χωρίς φραγμούς περί αρεσκείας και ευρύτερης αποδοχής. www.dimitristheathens.com 

Και οι δύο εκθέσεις θα διαρκέσουν έως τις 21 Ιανουαρίου 2018.

Περισσότερες πληροφορίεςwww.boozecooperativa.com 

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Σάββατο 09/11/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα