Απομάκρυναν άρον άρον διαδηλωτή που τραγούδησε το «Μακεδονία Ξακουστή»

Απομάκρυναν άρον άρον  διαδηλωτή που τραγούδησε το «Μακεδονία Ξακουστή»

Άρον Άρον απομάκρυναν διαδηλωτή που κατάφερε να βρεθεί μέσα στο Παλαί ντε Σπόρ και άρχισε να τραγουδά το «Μακεδονία Ξακουστή» κατά την έναρξη της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα. Μάλιστα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τον αποδοκίμασαν.

Ο διαδηλωτής εμφανίσθηκε ξαφνικά και φαίνεται πως πέρασε από τον αυστηρό έλεγχο. Είχαν δοκιμάσει και άλλα άτομα να διεισδύσουν στο χώρο της εκδήλωσης περνώντας από τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες είχαν δημιουργήσει μια ανθρώπινη αλυσίδα στην περιοχή αποτρέποντας στους διαδηλωτές να περάσουν.

Οι άνδρες ασφαλείας τον έβγαλαν σηκωτό από το χώρο την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας επιχειρούσε να πείσει πως η είσοδος του διαδηλωτή αποδεικνύει ότι «είναι η απτή απόδειξη ότι μόνο σε μία δημοκρατική συγκέντρωση,  μίας δημοκρατικής δύναμης, μπορούν να έχουν το θάρρος να έρθουν κάποιοι με διαφορετική άποψη»

Συνέχισε μάλιστα λέγοντας «Πείτε μου εσείς που αλλού θα μπορούσε να συμβεί αυτό, στις συγκεντρώσεις της ακροδεξιάς, του μίσους και της μισαλλοδοξίας;» για να καταλήξει πως «εδώ μπορούν να ρθουν γιατί ξέρουν ότι εδώ είμαστε δημοκράτες πολίτες, με παράδοση στο διάλογο, την αντιπαράθεση των απόψεων. Αλλά γνωρίζουν ότι εδώ χτυπά η καρδιά της δημοκρατίας, εδώ χτυπάει η καρδιά του ζωντανού διαλόγου».  

Πάντως ενώ ο Αλέξης Τσίπρας έλεγε τα παραπάνω ο εν λόγω διαδηλωτής βρισκόταν ήδη εκτός του σταδίου...