Ζ. Κωνσταντοπούλου: Σκανδαλώδες το δάνειο Πολάκη -  «Όλα γίνονται με εντολές Τσίπρα»

Ζ. Κωνσταντοπούλου: Σκανδαλώδες το δάνειο Πολάκη - «Όλα γίνονται με εντολές Τσίπρα»

Σκληρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού και του αναπληρωτή υπουργού Υγείας εξαπέλυσε η πρώην πρόεδρος της Βουλής από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ με αφορμή την ηχογράφηση της συνομιλίας του κ. Πολάκη με τον κ. Στουρνάρα, κάνοντας λόγο για κακούργημα και υποστηρίζοντας πως «όλα αυτά γίνονται με εντολή του Τσίπρα».

«Είναι εντεταλμένος του Τσίπρα, της δωροδοκίας δικαστών, έχει μόνος του ομολογήσει ότι η κυβέρνηση δωροδοκεί δικαστές» υποστήριξε η κ. Κωνσταντοπούλου για τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας. Και επισήμανε ότι «Ο Πολάκης ξεκάθαρα ηχογράφησε τη συνομιλία του με τον Στουρνάρα και χωρίς τη συναίνεσή του τη δημοσίευσε. Είναι κακούργημα αυτό που διαπράχθηκε κι από τον Πολάκη και από τον Βαξεβάνη».

Σύμφωνα με την πρώην πρόεδρο της Βουλής «είναι εκτεθειμένη η δικαιοσύνη γιατί δεν κινήθηκε με τη διαδικασία του αυτοφώρου» σε βάρος του Παύλου Πολάκη για την παράνομη ηχογράφηση της συνομιλίας του με τον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος την προηγούμενη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου.

«Από τη συνομιλία δεν κινδυνεύει ο Στουρνάρας ούτε απειλείται. Κινδυνεύει η ασφάλεια, το απόρρητο των επικοινωνιών που είναι συνταγματικό δικαίωμα» τόνισε και πρόσθεσε πως:«Αυτές οι απειλές ηχογραφούμε και δημοσιεύουμε ή βγάζουμε τα ερωτικά emails δικαστή -γιατί έχει γίνει κι αυτό στο παρελθόν- είναι παρακρατικές μέθοδοι, μαφιόζικες πρακτικές».

«Όλα αυτά γίνονται με εντολή του Τσίπρα. Αν κάποια στιγμή πετάξει τον Πολάκη στις ράγες του τρένου, αυτό δεν αλλάζει. Εγώ δεν τον είπα κανίς χαριτολογώντας» επισήμανε και συμπλήρωσε: «Μην έχετε καμιά αμφιβολία ότι όλα αυτά τυγχάνουν της έγκρισης του Τσίπρα και του Παππά».

Αναφερόμενη στην αποκάλυψη της εφημερίδας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» για το καταναλωτικό δάνειο των 100.000 ευρώ από τον Παύλο Πολάκη, επισήμανες ότι «είναι σκάνδαλο ένας υπουργός λίγους μήνες πριν τις εκλογές να παίρνει καταναλωτικό δάνειο 100.000 ευρώ από κρατικά ελεγχόμενη τράπεζα. Κι αυτό τη στιγμή που η κυβέρνηση κάνει κατασχέσεις στα σπίτια». 

«Όταν παίρνονται προεκλογικά δάνεια προφανώς είναι για άλλο σκοπό» υπογράμμισε και σημείωσε πως «αυτοδανειοδοτούνται οι υπουργοί εκμεταλλευόμενοι τη θέση τους! Είναι μια βαθιά ανήθικη διαδικασία» ξέσπασε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.