Σάββατο 18 Μαΐου 2019, 10:11

-A +A

Ζ. Κωνσταντοπούλου: Οι Έλληνες κατάλαβαν ότι ο κ. Τσίπρας τους εξαπάτησε

Σάββατο 18 Μαΐου 2019, 10:11
Ζ. Κωνσταντοπούλου: Οι Έλληνες κατάλαβαν ότι ο κ. Τσίπρας τους εξαπάτησε
-A +A

Επίθεση στην κυβέρνηση για την αποκαλούμενη «13η σύνταξη» και τις άλλες προεκλογικές παροχές και μέτρα που ανακοίνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, επισημαίνοντας πως πρόκειται για «ασπιρίνες για τον καρκίνο». Οι Έλληνες έχουν αξιοπρέπεια και δεν εξαγοράζονται από τέτοια τρικ, υπογράμμισε σε συνέντευξή της στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι.

Σύμφωνα με την κ. Κωνσταντοπούλου οι Έλληνες «θα πάρουν τα ψίχουλα, τα ψιχία που μοιράζει η κυβέρνηση για να πάνε στις περιφέρειές τους για να ψηφίσουν αυτούς που εμπιστεύονται», ενώ ερωτηθείς για το τι πιστεύουν οι πολίτες για τον Αλέξη Τσίπρα, απάντησε: «Έχουν καταλάβει ότι τους έχει εξαπατήσει, ότι τους κοροϊδεύει».

«Δεν πρόκειται όχι να τον εμπιστευθούν αλλά και να του χαριστούν» συμπλήρωσε η κυρία Κωνσταντοπούλου, ενώ ερωτηθείς αν το Σκοπιανό θα επηρεάσει τους ψηφοφόρους στις επερχόμενες εκλογές, σημείωσε πως «δεν θα βρούνε την ψήφο τους από τη Λάρισα και πάνω».

Ερωτηθείσα να απαντήσει τι πιστεύουν οι πολίτες για τον Αλέξη Τσίπρα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε: «Έχουν καταλάβει ότι τους έχει εξαπατήσει, ότι τους κοροϊδεύει». «Δεν πρόκειται όχι να τον εμπιστευθούν αλλά και να του χαριστούν» συμπλήρωσε η κυρία Κωνσταντοπούλου για τον κ. Τσίπρα. «Βράζει ο τόπος, οι άνθρωποι είναι εξοργισμένοι» υπογράμμισε, μεταξύ άλλων.

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα