Ζ. Κωνσταντοπούλου: Έκπτωτη κυβέρνηση που κρατάει την εξουσία με τη βία

Ζ. Κωνσταντοπούλου: Έκπτωτη κυβέρνηση που κρατάει την εξουσία με τη βία

Εισαγγελική παρέμβαση για το σκάνδαλο του Μανώλη Πετσίτη ζήτησε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «από μόνο του επιτάσσει διερεύνηση διότι εγώ ευθέως λέω ότι αν δεν έφτασε ένας παρατρεχάμενος του Νίκου Παππά να βγάζει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ εκεί που ήταν πένης, προφανώς αυτό σημαίνει πολλαπλάσια υποπολλαπλάσια ωφελήματα για τον Τσίπρα και τον Πάπα και προφανώς αυτή η διερεύνηση δεν αρκεί να είναι δημοσιογραφική. Πρέπει να είναι και εισαγγελικοί και πρέπει να είναι και σε επίπεδο πόθεν έσχες».

Μιλώντας στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών, άσκησε κριτική στην κυβέρνηση και στην καταστολή με την οποία αντιμετώπισε το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία αλλά και τις πρόσφατες προληπτικές συλλήψεις.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Να ρίχνουν κρότου λάμψης σε συλλαλητήριο που είναι παιδάκια; Γιατί στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα που ήμουνα και εγώ. Ήταν ηλικιωμένοι άνθρωποι που είχαν ταξιδέψει βράδυ για να έρθουν από τη Βόρεια Ελλάδα να διαδηλώσουν για το για τη Μακεδονία και να διαδηλώσουν κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών».

Και πρόσθεσε: «Όταν φτάνεις να ρίχνεις κρότου-λάμψης γιατί διαμαρτύρονται έξω από τα σπίτια των βουλευτών σου, όταν φτάνεις να θες να προστατεύσεις την ομιλία του Κουβέλη από τις διαμαρτυρίες και όταν προσέχεις και συλλαμβάνεις κόσμο για να μη διαμαρτυρηθεί στην ομιλία Τσίπρα, καταλαβαίνουμε πάρα πολύ καλά ότι είσαι μία εντελώς αδύναμη, μία εκπτωτική κυβέρνηση που κρατάει την εξουσία που στηρίζεται μόνο στη βία».

Τέλος σημείωσε ότι «δεν τον είχα πάρει χαμπάρι τον Τσίπρα τόσα χρόνια δίπλα του. Με εξαπάτησε όπως ακριβώς έκανε και με τον κόσμο που τον ψήφισε».