Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά εκ νέου ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά εκ νέου ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Ο συνδυασμός του Δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, παρουσίασε τους υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους, μεταξύ των οποίων θα βρίσκεται ξανά ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Όπως αναφέρθηκε στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Red1925 του Γηπέδου «Γ.Καραϊσκάκης», το ψηφοδέλτιο του «Πειραιά Νικητή» απαρτίζεται από άτομα με προσφορά στον Πειραιά, με γνώση και εμπειρία από την αυτοδιοίκηση αλλά κυρίως με όρεξη για δουλειά, η οποία θα επιφέρει σημαντικές και καθοριστικές αλλαγές στην εικόνα της πόλης και κυρίως θα συνεχίσει να βελτιώνει την καθημερινότητα των Πειραιωτών.

Στην ομιλίας του, ο Γιάννης Μώραλης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα πεπραγμένα της σημερινής δημοτικής αρχής, ενώ ιδιαίτερη μνεία έγινε στην έναρξη του εγχειρήματος αυτού το 2013 μαζί με τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς και στη μεγάλη προσφορά του πρώτου -με ρεκόρ σταυρών- δημοτικού συμβούλου στον Πειραιά.

«Αποκτήσαμε τη χαμένη περηφάνια μας και αποκτούμε την αισιοδοξία μας για ένα καλύτερο μέλλον για τον Πειραιά» τόνισε ο Γιάννης Μώραλης, σημειώνοντας πως «βρήκαμε ένα δήμο σε οικονομική ασφυξία, βρήκαμε μια χαμένη χρονιά για όλη τη χώρα».

Βαγγέλης Μαρινάκης: Δεν λυγίζω

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε στην εκδήλωση για το συμβόλαιο καρδιάς που υπέγραψε με τους Πειραιώτες από το 2014. «Στον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα και εργάζομαι έχω μόνο να δώσω και να μην πάρω τίποτα». Ανακοίνωσε επίσης ότι με προσωπικούς πόρους θα κατασκευαστεί ένα νέο κολυμβητήριο.

Ο κ. Μαρινάκης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση η οποία όπως είπε εμπαίζει τους Πειραιώτες με τις καθυστερήσεις σε τραμ και Μετρό και η «αδιανόητη απόφαση του ΚΑΣ για τους αρχαιολογικούς χώρους»

«Δεν περιμέναμε τίποτα άλλο από μια κυβέρνηση που θα μείνει στην ιστορία ως η πιο ανακόλουθη, από μια κυβέρνηση η οποία πρόδωσε τη Μακεδονία... Ξεπούλησαν την περιουσία της χώρας για τα επόμενα 100 χρόνια. Ο Πειραιάς θα πρέπει να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα. Κανείς Πειραιώτης δεν μπορεί να είναι πλέον απλός παρατηρητής» είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μαρινάκης υπογράμμισε ακόμα ότι στοχοποιήθηκε άδικα από την κυβέρνηση και δήλωσε ότι θα είναι ξανά παρών στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής».