Ξανά στη Βουλή ο Μοσκοβισί

Ξανά στη Βουλή ο Μοσκοβισί

Στη Βουλή θα βρεθεί την ερχόμενη Πέμπτη ο Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αρμόδιος για τις Οικονομικές και Νομισματικές Υποθέσεις, τη φορολογία και τα τελωνεία, κ. Pierre Moscovici, προκειμένου να μιλήσει για την «Η Ελλάδα του σήμερα, μέσα στην Ευρώπη του αύριο».

Σύμφωνα με τη σχετική πρόσκληση του έλαβαν οι βουλευτές ο κ. Moscovisi θα μιλήσει στις 12.15 ενώ ενημέρωση προς τα μέλη των αρμοδίων επιτροπών θα παρέχει Αναπληρώτρια Υπουργός Εξωτερικών, Αθανασία Αναγνωστοπούλου.

Αναλυτικά η πρόσκληση:

Προς τους κ.κ. Βουλευτές – Μέλη - της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων - της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων - της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων  και τους κ.κ. Ευρωβουλευτές  

Κυρία/Κύριε Συνάδελφε,      

Παρακαλείσθε να προσέλθετε την Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 12.15΄ στην Αίθουσα Γερουσίας, σε κοινή συνεδρίαση της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων και της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων. 

Θέμα ημερήσιας διάταξης:  Η Ελλάδα του σήμερα, μέσα στην Ευρώπη του αύριο

Τα μέλη των συναρμόδιων Κοινοβουλευτικών Επιτροπών θα ενημερώσουν ο Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αρμόδιος για τις Οικονομικές και Νομισματικές Υποθέσεις, τη φορολογία και τα τελωνεία, κ. Pierre Moscovici και η Αναπληρώτρια Υπουργός Εξωτερικών, κυρία Αθανασία Αναγνωστοπούλου.