Υπόθεση Πετσίτη: Αποστάσεις από Παπαγγελόπουλο παίρνει ο Π. Ρήγας

Υπόθεση Πετσίτη: Αποστάσεις από Παπαγγελόπουλο παίρνει ο Π. Ρήγας

Αποστάσεις από τον αναπληρωτή Υπουργό Δικαιοσύνης για την υπόθεση Πετσίτη πήρε ο αναπληρωτής Υπουργός Άμυνας, Παναγιώτης Ρήγας μιλώντας στο Action24 και στην εκπομπή «Αντιθέσεις».

Ενώ στη Βουλή ο κ. Παπαγγελόπουλος χαρακτήριζε το σκάνδαλο Πετσίτη ως… πέτσινο, ο κ. Ρήγας επέμεινε ότι η δικαιοσύνη έχει αναλάβει την υπόθεση και θα τη διερευνήσει.

Με άλλα λόγια, συντάχθηκε με τη γραμμή του γραμματέα του κόμματος Πάνο Σκουρλέτη, επισημαίνοντας  ότι  όλα πρέπει να διερευνηθούν και να πέσει άπλετο φως. Πιο συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε εάν συμφωνεί με την δήλωση Παπαγγελόπουλου ότι το σκάνδαλο είναι πέτσινο απέφυγε να απαντήσει θετικά επιμένοντας ότι η δικαιοσύνη πρέπει να διερευνήσει την υπόθεση.

«Ότι είναι, όλα να διερευνηθούν, όλα στο φως όλοι και όλα. Όλη η υπόθεση, την διερεύνηση της  έχει αναλάβει η εισαγγελία, τα πάντα.  Είναι προσωπικές κινήσεις αυτές που έχει κάνει τα πάντα να διερευνηθούν», είπε χαρακτηριστικά και μάλιστα όταν ρωτήθηκε αν συμφωνεί ότι το σκάνδαλο είναι πέτσινο είπε: «Δεν θα απαντήσω και δεν θα μπω στη λογική της δικαιοσύνης.  Όλα στη δικαιοσύνη να πάει υπόθεση όπου πρέπει  και να αποδειχθεί».