«Υπάρχει πλέον πολιτική βούληση για αντιμετώπιση των μπαχαλάκηδων»

«Υπάρχει πλέον πολιτική βούληση για αντιμετώπιση των μπαχαλάκηδων»

Απάντηση στην ανάρτηση του Αλ. Τσίπρα, ο οποίος προσπάθησε να ιδιοποιηθεί την πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου παρουσιάζοντάς την με «αντικυβερνητικό» χαρακτήρα, έδωσε η Νέα Δημοκρατία σημειώνοντας πως «προκαλούμε τον κ. Τσίπρα να οργανώσει ο ίδιος μια αντικυβερνητική διαδήλωση για να δούμε πόσους θα μαζέψει».

Επιπλέον, η ΝΔ αναφέρει ότι οι πολίτες νιώθουν ανακουφισμένοι επειδή η χθεσινή πορεία έληξε ειρηνικά, δίχως επεισόδια και χωρίς τις μολότοφ «που βλέπαμε τα προηγούμενα χρόνια».

Το κυβερνών κόμμα τονίζει χαρακτηριστικά πως «τα πράγματα αλλάζουν», επισημαίνοντας πως πλέον υπάρχει πολιτική βούληση για «αντιμετώπιση των μπαχαλάκηδων».

Αναλυτικά το σχόλιο της ΝΔ αναφέρει:

«Οι πολίτες νιώθουν ανακουφισμένοι επειδή η χθεσινή πορεία έληξε ειρηνικά, δίχως επεισόδια και χωρίς τη βροχή από μολότοφ που βλέπαμε τα προηγούμενα χρόνια. Τα πράγματα αλλάζουν. Υπάρχει πλέον πολιτική βούληση κι επιχειρησιακή ετοιμότητα για την αντιμετώπιση των μπαχαλάκηδων.

''Οσο για την καπηλεία που επιχειρεί με τον αντικυβερνητικό χαρακτήρα που προσπαθεί να δώσει ο κ. Τσίπρας στο συλλαλητήριο για την επέτειο του Πολυτεχνείου, τον προκαλούμε να οργανώσει ο ίδιος μια αντικυβερνητική διαδήλωση για να δούμε πόσους θα μαζέψει».