Τροχαίο για τη Λίνα Μενδώνη

Δευτέρα 07 Οκτωβρίου 2019, 19:47
-A +A
Τροχαίο για τη Λίνα Μενδώνη

Τροχαίο ατύχημα στο οποίο, ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε σοβαρά ούτε η ίδια ούτε οι συνεπιβάτες της, είχε η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνα Μενδώνη. Ενώ μόλις ολοκληρώσει το προγραμματισμένο ραντεβού της με την υφυπουργό Πολιτισμού των ΗΠΑ, στην περιοχή του Χίλτον και βρισκόταν στο υπηρεσιακό της αυτοκίνητο, μαζί με την στενή συνεργάτη της, Άννα Παναγιωταρέα,τον αστυνομικό της προσωπικής της ασφάλειας και τον οδηγό της. Το αυτοκίνητο είχε χαμηλή ταχύτητα, αλλά ένα άλλο όχημα από τον κάθετο δρόμο, παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη και προσέκρουσε στο αυτοκίνητο της υπουργού, από την πλευρά του συνοδηγού.

Η σύγκρουση θα μπορούσε να έχει δραματικά αποτελέσματα, αλλά οι επιβαίνοντες σώθηκαν χάρη στον οδηγό του υπουργικού, που αντέδρασε γρήγορα με ελιγμό.

Μετά τις απαραίτητες εξετάσεις, που πραγματοποιήθηκαν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», διαπιστώθηκε πως η κυρία Μενδώνη έπρεπε να φορέσει κολάρο στον αυχένα. Η Αννα Παναγιωταρέα διαγνώστηκε με ελαφρά διάσειση.

Οι γιατροί συνέστησαν, και στις δύο, ξεκούραση παρόλα αυτά η υπουργός Πολιτισμού και η σύμβουλος της, όχι μόνον δεν επέστρεψαν στα σπίτια τους, αλλά πήγαν κανονικά στο υπουργείο. Η υπουργός επισκέφθηκε το βράδυ και τη Βουλή, για να απαντήσει σε επίκαιρες ερωτήσεις, φορώντας το (υποχρεωτικό) κολάρο. Αύριο τα ξημερώματα θα συνοδεύσει τον πρωθυπουργό στο Κάιρο.

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Παρασκευή 29/11/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα