Τους υποψηφίους του ψηφοδελτίου του παρουσίασε ο Κ. Μπακογιάννης

Τους υποψηφίους του ψηφοδελτίου του παρουσίασε ο Κ. Μπακογιάννης

Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του «Αθήνα Ψηλά» παρουσίασε απόψε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης σε μεγάλη συγκέντρωση στο κλειστό του Μετς, που είχε γεμίσει ασφυκτικά.

«Είναι η πλέον υπερκομματική και πολυσυλλεκτική ομάδα που έχει δοκιμάσει την τύχη της στην Αθήνα τις τελευταίες δεκαετίες» τόνισε.

Και επισήμανε ότι το 60% των υποψηφίων θέτει υποψηφιότητα για πρώτη φορά, ενώ μετέχουν εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι που εξελέγησαν στο τωρινό δημοτικό συμβούλιο με διαφορετικές δημοτικές παρατάξεις στις εκλογές του 2014.

Από την παράταξη Καμίνη, είναι υποψήφιοι με τον κ. Μπακογιάννη οι αντιδήμαρχοι Ανδρέας Βαρελάς, Γιώργος Αποστολόπουλος, Ελένη Μυριβήλη και η δημοτική σύμβουλος Μελίνα Δασκαλάκη. Επίσης, υποψήφιοι είναι οι δημοτικοί σύμβουλοι από παρατάξεις της τωρινής αντιπολίτευσης στον δήμο: Νίκος Βαφειάδης, Χρήστος Τεντόμας και Νίκος Αβραμίδης.

Στο ψηφοδέλτιο είναι ακόμη η Αλεξία Έβερτ- Αλβέρτη, επικοινωνιολόγος, η Σεραφίνα Παπαδημητρίου από την action animal, ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, Γιούρκας Σεϊταρίδης, οι δημοσιογράφοι Λευτέρης Σκιαδάς, Ανδρέας Κωνσταντάτος και Πόπη Δομάζου, οι ηθοποιοί Νίκος Ορφανός και Άγγελος Παπαδημητρίου, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Σταύρος Καφούκης, η μουσικός Χριστίνα Κόκοτα, οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι Ανδρέας Παπαδάκης, Βασίλης Κορομάτζος κ.α.

 Παράλληλα με τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, ο κ. Μπακογιάννης παρουσίασε και τους υποψηφίους της παράταξης του, στα επτά δημοτικά διαμερίσματα της Αθήνας.

Δείτε βίντεο από την παρουσίαση των υποψηφίων:

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ