Τον Ν. Ηλιόπουλο «φωτογράφισε» ο Π. Σκουρλέτης ως υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο Αθηναίων

Τον Ν. Ηλιόπουλο «φωτογράφισε» ο Π. Σκουρλέτης ως υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο Αθηναίων

Τον υφυπουργό Εργασίας Νάσο Ηλιόπουλο «φωτογράφισε» ο Πάνος Σκουρλέτης ως τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο Αθηναίων.

Σε συνέντευξή του στον ρ/σ News 24/7, ο κ. Σκουρλέτης ανέφερε πως «ο Νάσος Ηλιόπουλος έχει κάνει πολύ καλή δουλειά ως επικεφαλής του σώματος επιθεώρησης εργασίας, έγινε ο προστάτης των εργαζομένων, είναι γεννημένος στην Αθήνα, η οικογένειά του είχε ασχοληθεί με τα δημοτικά στην Αθήνα, είναι ένα παιδί της διπλανής πόρτας που μπορεί να προσφέρει πολλά».

Παράλληλα, απέρριψε τις εκτιμήσεις ότι υπάρχει δυστοκία στην επιλογή υποψηφιότητας για τον δήμο Αθηναίων λέγοντας ότι «στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 αρχές του έτους, τον Ιανουάριο, είχαν ανακοινωθεί οι υποψηφιότητες Δούρου-Σακελλαρίδη. Το θέμα είναι να έχουμε τέτοιες υποψηφιότητες που να εγγυώνται ότι θα έχουμε σοβαρή αντιπαράθεση για τα προβλήματα της Αθήνας» επισήμανε. 

Όσον αφορά τη συμφωνία των Πρεσπών και τις πολιτικές εξελίξεις που μπορεί να φέρει, ο κ. Σκουρλέτης είπε, αναφερόμενος στον Π. Καμμένο, ότι ελπίζει ότι θα πρυτανεύσουν ώριμες σκέψεις, ενώ επανέλαβε ότι ο σχεδιασμός του Μεγάρου Μαξίμου είναι η εξάντληση της τετραετίας.