Ο Πολάκης στοχοποιεί τον καθηγητή Κώστα Συνολάκη

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018, 17:44 - Τελευταία ενημέρωση: 12:09
-A +A
Ο  Πολάκης στοχοποιεί τον καθηγητή Κώστα Συνολάκη

Στη στοχοποίηση του Καθηγητή Κώστα Συνολάκη προχώρησε ο Παύλος Πολάκης επιλέγοντας να αναρτήσει στο Facebook τη διεύθυνση του σπιτιού του. Προηγήθηκε προσπάθεια αποδόμησης της ακαδημαϊκής του καριέρας από τον ίδιο, μετά την έκθεσή του για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Πολάκης δίνει την πλήρη διεύθυνση του καθηγητή κ. Συνολάκη στην ανάρτησή  του, η οποία για ευνόητους λόγους σβήστηκε από τις εν λόγω φωτογραφίες που δημοσιεύονται στο Liberal.gr.

Συγκεκριμένα με δύο αναρτήσεις του ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επιχειρεί αφενός να απαξιώσει τον εγνωσμένου κύρους καθηγητή, αφετέρου για λόγους που ουδείς γνωρίζει δίνει τη διεύθυνση του σπιτιού του επικαλούμενος ένα... φυτό που έχει αναρριχηθεί στο στύλο της ΔΕΗ.

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του ο κ. Πολάκης αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Κύριε Συνολάκη!!!!
Πριν κάνετε μαθήματα σε άλλους για τη φωτιά κανονίστε να καθαρίσετε το στύλο της ΔΕΗ έξω απο το σπίτι σας στη [...] απο τα Φυτα και τις κρεββατινες σας γιατι κινδυνεύετε απο ηλεκτροπληξία σε περίπτωση βροχής η απο φωτιά σε περίπτωση ζέστης.
Σε μια τέτοια περίπτωση δεν ξερω αν θα προλάβετε να εκκενώςετε το σπίτι σας σε 30-55 λεπτά ......,,,»

 

 

Η ενέργεια του Παύλου Πολάκη προκάλεσε την αντίδραση του αναπληρωτή εκπρόσωπου τύπου της ΝΔ Νίκου Ρωμανού ο οποίος με ανάρτησή του στο twitter στηλιτεύει τη στοχοποίηση του έγκριτου επιστήμονα που «γκρεμίζει την προπαγάνδα» της κυβέρνησης. «Αριστερο-ακροδεξιό καθεστώς με πρακτικές και νοοτροπία υποκόσμου», χαρακτηρίζει το συμβάν ο κ. Ρωμανός.

Ειδικότερα, στο twitter αναφέρει τα εξής: «Υπουργός δίνει στη δημοσιότητα τη διεύθυνση διεθνώς αναγνωρισμένου επιστήμονα που στοχοποιεί, επειδή τα επιστημονικά του συμπεράσματα επιβεβαιώνουν το αυτονόητο, γκρεμίζοντας την προπαγάνδα τους. Αριστερο-ακροδεξιό καθεστώς με πρακτικές και νοοτροπία υποκόσμου. Ελλάδα 201».

Ο κ. Συνολάκης μιλώντας στον ΣΚΑΪ έκανε λόγο για στοχοποίηση, ενώ γνωστοποίησε πως εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά. Όπως είπε χαρακτηριστικά, «αυτού του είδους οι απειλές η εκφοβιστική συμπεριφορά δεν αρμόζει σε κανέναν πολιτικό». Πρόσθεσε δε «ο κύριος Πολάκης δεν έχει καταλάβει ότι δεν είμαι πολιτικός αλλά επιστήμονας».

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Παρασκευή 24/05/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα