Το Ποτάμι: Η Δικαιοσύνη να παρέμβει (χωρίς φόβο)

Το Ποτάμι: Η Δικαιοσύνη να παρέμβει (χωρίς φόβο)

Το Ποτάμι εξέδωσε ανακοίνωση για τις καταγγέλιες του Ανδρέα Βγενόπουλου. Σύμφωνα με όσα αναφέρει, οι καταγγελίες αυτές κάνουν τη χώρα να μοιάζει τριτοκοσμική, ενώ ζητά να κληθούν από τη Δικαιοσύνη για δώσουν εξηγήσεις όλοι οι εμπλεκόμενοι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Εικόνα όχι ευρωπαϊκής αλλά τριτοκοσμικής χώρας στην οποία κάνουν κουμάντο διάφορες μαφίες δείχνουν οι αποκαλύψεις και οι καταγγελίες των τελευταίων ημερών. 

Μετά την εξάρθρωση σπείρας εκβιαστών που δρούσε στο χώρο του Τύπου με πολιτικές άκρες και κρατικό χρήμα, σήμερα γνωστός επιχειρηματίας καταγγέλλει σε συνέντευξη τύπου «στοχοποίηση», «απόπειρες εκφοβισμού δικαστών» και «παρεμβάσεις του Υπουργείου Δικαιοσύνης στην εξέλιξη δικαστικών υποθέσεων».

Πρωταγωνιστής σε όλα αυτά, σύμφωνα με την καταγγελία του επιχειρηματία, είναι και πάλι ένας δημοσιογράφος γνωστός για τις στενές του σχέσεις με το περιβάλλον του κ.Τσίπρα και του κ. Καμμένου.

Οι καταγγελίες είναι πολύ σοβαρές για να μείνουν ασχολίαστες. Όλοι οι εμπλεκόμενοι πρέπει να κληθούν από τη Δικαιοσύνη να δώσουν εξηγήσεις.»