Το νέο σποτ της ΝΔ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Το νέο σποτ της ΝΔ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Το νέο σποτ για τις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου της Νέας Δημοκρατίας δημοσιοποίησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μέσω της σελίδας του στο facebook και στο twitter, με τρεις βασικές δεσμεύσεις: τη μείωση των φόρων, τη δημιουργία πολλών νέων και καλών θέσεων εργασίας και την επαναφορά του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες. 

«Στις 26 Μαΐου ψηφίζουμε για το μέλλον μας. Και το μέλλον της Ελλάδας δεν μπορεί να περιμένει. Αρχίζει τώρα!», αναφέρει στην ανάρτησή του. 

«Στις 26 Μαΐου χρειάζομαι την στήριξή σας για να φέρουμε μαζί την μεγάλη πολιτική αλλαγή», αναφέρει ο πρόεδρος της ΝΔ στο σποτ και προσθέτει «ο κόσμος αλλάζει μόνο όταν αλλάζουμε εμείς».

Ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρεται στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, στο οποίο, όπως τονίζει, δεν μετέχουν μόνον πολιτικοί, αλλά και πρόσωπα που έχουν γνώσεις και όρεξη για δουλειά και αξίζουν να γίνουν πολιτικοί.

Σημειώνεται ότι το σποτ γυρίστηκε κυρίως στη διάρκεια των περιοδειών του Κυριάκου Μητσοτάκη και δεν μετέχουν ηθοποιοί, καθώς όλα τα πρόσωπα που εμφανίζονται είναι πολίτες που τον υποδέχθηκαν στις πόλεις τους. Για παράδειγμα η ελληνική σημαία που εμφανίζεται στην αρχή είναι από το πλοίο με το οποίο ταξίδεψε στην Πάρο, ενώ σκηνές υπάρχουν από τις πρόσφατες περιοδείες του στα Τρίκαλα, την ορεινή Νάξο, τη Λάρισα και την πτήση επιστροφής από την Θεσσαλονίκη.

Το σποτ καταλήγει με πλάνα από την πρόσφατη εκδήλωση που παρουσιάστηκαν οι 42 υποψήφιοι ευρωβουλευτές της ΝΔ και το κεντρικό σύνθημα της Νέας Δημοκρατίας «Αξίζουμε Καλύτερα στην Ελλάδα και την Ευρώπη». 

«Το μέλλον της Ελλάδας δεν μπορεί να περιμένει, αρχίζει τώρα» καταλήγει το διάρκειας περίπου ενός λεπτού σποτ.

Διαβάστε ακόμα:

- Το πρώτο τηλεοπτικό σποτ της ΝΔ στο δρόμο προς τις ευρωεκλογές