To Μαξίμου δεν απαντά και πάλι στις καταγγελίες Μαρινάκη για Καλογρίτσα

To Μαξίμου δεν απαντά και πάλι στις καταγγελίες Μαρινάκη για Καλογρίτσα

 

Καμία απάντηση από το Μαξίμου για τις καταγγελίες του εφοπλιστή Ευ. Μαρινάκη σχετικά με την υπόθεση του Χρ. Καλογρίτσα και την μεσολάβηση του Ν. Παππά προκειμένου να τον δανειοδοτήσει για την απόκτηση τηλεοπτικής άδειας.

Συγκεκριμένα, το Μέγαρο Μαξίμου επιλέγει και πάλι να μην αναφερθεί στα όσα έχει καταγγείλει και κατήγγειλε εκ νέου χθες από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha o Ευ. Μαρινάκης για τις πιέσεις που δέχθηκε σχετικά με την τοποθέτηση συγκεκριμένης διευθυντικής ομάδας στις εφημερίδες «Νέα» και «Βήμα».

Κυρίως όμως δεν δίνεται απάντηση σχετικά με την υπόθεση του επιχειρηματία Χρ. Καλογρίτσα, εκ των προσώπων που στον πρώτο διαγωνισμό πλειοδότησαν για την απόκτηση τηλεοπτικής άδειας αλλά τελικώς δεν κατάφερε να καταβάλει το σχετικό αντίτιμο.

Ο Ευ. Μαρινάκης επανέλαβε ότι ο Ν. Παππάς κατ εντολή του Αλ. Τσίπρα του ζήτησε να δώσει δάνειο 20,5 εκατ. ευρώ στον Χρ. Καλογρίτσα καθώς και ότι υπήρξε συνάντηση στο γραφείο του όπου του απάντησε ότι δεν μπορεί να τον εξυπηρετήσει για το συγκεκριμένο θέμα.

Όμως και αυτή τη φορά το Μαξίμου επιλέγει να απαντήσει με αναφορές σε «υπόδικο για ναρκωτικά επιχειρηματία» αλλά και «αρχηγό κόμματος» χωρίς όμως να δώσει οποιαδήποτε σαφή απάντηση. Το μόνο που αναφέρει στην ανακοίνωσή είναι ότι η συνέντευξη ήταν… πολιτική.