Το Μ-Λ ΚΚΕ απαντά στο ΚΚΕ (μ-λ)

Το Μ-Λ ΚΚΕ απαντά στο ΚΚΕ (μ-λ)

Έντονη διαμάχη δείχνει να έχει ξεσπάσει μεταξύ του Μ-Λ ΚΚΕ και του ΚΚΕ (μ-λ), με το πρώτο να καταγγέλλει το δεύτερο για «αντιφάσεις και παλινωδίες» με αφορμή την απόφαση συμμετοχής του στις εθνικές εκλογές, τη στιγμή που δεν κατέβηκε στις Ευρωεκλογές. Οι ημέρες της συνεργασίας δείχνουν να έχουν περάσει...

Το Μ- Λ ΚΚΕ ασπάζεται τον Μαρξισμό-Λενινισμό και υιοθετεί τις απόψεις των Καρλ Μαρξ και Βλαντιμίρ Λένιν. Το ΚΚΕ (μ-λ) είναι κόμμα μαρξιστικό – λενιστικό. Εν τούτοις παρατηρείται μια έντονη διαμάχη μετά την απόφαση του δεύτερου (του μ-λ) να μη λάβει μέρος στις ευρωεκλογές τις οποίες χαρακτηρισε ως εκλογική φάρσα.

Εκεί κάπου το θέμα μεταξύ των δύο οργανώσεων στράβωσε. Το Μ-Λ στηλίτευσε τη συμπεριφορά αυτή και και το (μ-λ) προσέφυγε σε επιθετικού σχολιασμούς με αποτέλεσμα το πρώτο να έρθει και να επιχειρήσει με αρθρογραφία του τις «παλινωδίες» του. Παλινωδίες που εδράζονται στο γεγονός ότι το ΚΚΕ (μ-λ) κατεβαίνει στις εθνικές εκλογές ενώ δεν κατέβηκε στις ευρωεκλογές.

Και όχι μόνο. Μόλις χθες ανακοίνωσε πως κατεβάζει 200 υποψήφιους σε ολη τη χώρα ενώ ταυτόχρονα κατηγορεί και τον ΣΥΡΙΖΑ για την προσφορά του ως κυβέρνηση στο σύστημα.

Το θέμα δείχνει να λαμβάνει σοβαρές διαστάσεις μεταξύ των δύο οργανώσεων με την ανταλλαγή ειρωνικών σχολίων και επιθετικών προσδιορισμών. Οι καλές ημέρες της κοινής συμμετοχής στις εκλογές έχουν περάσει.

Δείτε τι λέει το Μ-Λ για το (μ-λ) εδώ.