Το κείμενο της σύμβασης εργασίας της Αικατερίνης Νοτοπούλου αποκαλύπτει την αλήθεια 

Παρασκευή 07 Σεπτεμβρίου 2018, 17:47
-A +A
Το κείμενο της σύμβασης εργασίας της Αικατερίνης Νοτοπούλου αποκαλύπτει την αλήθεια 

Εξαιρετικά αποκαλυπτικό είναι το κείμενο της σύμβασης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, με την οποία η σημερινή υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης Αικατερίνη Νοτοπούλου προσελήφθη στο δήμο Θεσσαλονίκης στις 30 Μαΐου 2012.

Σύμφωνα με την σύμβαση η κυρία Νοτοπούλου προσελήφθη με την ειδικότητα της εργάτριας καθαριότητας. Παρόλα αυτά όπως η ίδια αποκάλυψε χθες στην ΕΡΤ ουδέποτε εργάστηκε ως καθαρίστρια αλλά αντίθετα προσέφερε τις εργασίες της στο περίπτερο τουρισμού.

 

Στην πρώτη της συνέντευξη στην ΕΡΤ1 μετά την ανάληψη των καθηκόντων της η υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης  
διέψευσε δημοσιεύματα που μιλούσαν για «φωτογραφικό διορισμό».

«Η σύμβαση εργασίας στον δήμο δεν ήταν φωτογραφική. Γνωρίζουμε πως οι δήμοι καλύπτουν πάγιες ανάγκες. Εργάστηκα στο Περίπτερο Τουρισμού. Θα ήταν τιμή μου να δουλέψω ως καθαρίστρια» σημείωσε.

Την ίδια ώρα η ΝΔ κατηγορεί ευθέως την κυρία Νοτοπούλου πως διέπραξε μια καλοστημένη απάτη. 

Σε ανακοίνωσή του ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός, τόνισε πως η κυρία Νοτοπούλου δεν μπορεί να συμμετέχει στο υπουργικό συμβούλιο εξαιτίας της συγκεκριμένης απάτης, όπως είπε.
 
Όπως σημειώνει ο κ. Ρωμανός, «η συνέντευξη της νέας υφυπουργού Μακεδονίας - Θράκης αποκάλυψε χθες μια καλοστημένη απάτη στην οποία μετείχε και η ίδια. Η κ. Νοτοπούλου παραδέχθηκε ότι τρύπωσε στο Δήμο Θεσσαλονίκης ως συμβασιούχος καθαρίστρια, αλλά δεν έκανε ποτέ αυτή τη δουλειά καθώς είχε συμφωνήσει από πριν να βολευτεί σε θέση γραφείου». 

Και προσθέτει: «Μια εργαζόμενη στην καθαριότητα, προφανώς μπορεί να γίνει υπουργός. Όπως και κάθε νέος άνθρωπος που κρίνει ο πρωθυπουργός ότι μπορεί να μετέχει στο υπουργικό συμβούλιο. Όχι όμως η κ. Νοτοπούλου, η οποία διέπραξε απάτη. Διότι αυτό που παραδέχθηκε στη συνέντευξή της είναι ότι εκμεταλλεύτηκε τις ελλείψεις που υπάρχουν στην καθαριότητα για να μπει από το παράθυρο σε θέση γραφείου του Δήμου Θεσσαλονίκης».

Γ.Τ.

-A +A

Δημοφιλέστερα Άρθρα