Το «καζάνι» της Κρήτης έβγαλε ενότητα

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018, 16:37
-A +A
Το «καζάνι» της Κρήτης έβγαλε ενότητα

Του Γιάννη Τρουπή

Μηνύματα ενότητας σε μία ιδιαίτερη συγκυρία έστειλε το «γαλάζιο» καζάνι του Ηρακλείου με προσκεκλημένους του Γραμματέα της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη, Προέδρους ΝΟΔΕ, κομματικά στελέχη από όλη την Ελλάδα το βράδυ της Παρασκευής στο Κυπαρίσσι.

Μόνος τυχαίος δεν ήταν ο χρόνος που ο Γραμματέας της ΝΔ επέλεξε να φιλοξενήσει τα στελέχη της ΝΔ στο Ηράκλειο. Τα «καζανέματα» έχουν την τιμητική τους αυτόν τον καιρό και για τους Κρητικούς είναι μια τελετουργία.

«Μια μοναδική γιορτή φιλίας, ευγένειας και φιλοξενίας» όπως έγραφε σε σχόλιο του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ο Λευτέρης Αυγενάκης.

«Βρισκόμαστε ενόψει του 12ου συνεδρίου μας. Παίρνουμε δυνάμεις για έναν απαιτητικό χειμώνα. Με καλούς φίλους και συναγωνιστές της Παράταξής μας απ’ όλη την Ελλάδα συνεχίζουμε δυναμικά για τις μεγάλες μάχες που βρίσκονται μπροστά μας και τις ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες».

Σε χαλαρό περιβάλλον μακριά από τις κομματικές αίθουσες, με τις μαντινάδες να δίνουν και να παίρνουν, τους καλούς μεζέδες και υπό τους ήχους του Μανώλη Κονταρού, αυτή η ιεροτελεστία που έχει τις ρίζες της στην κρητική κουλτούρα, αποτέλεσε την αφορμή για συμβολισμούς συσπείρωσης και συμπόρευσης.

 

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Σάββατο 22/06/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα