Τίτλοι τέλους για την Κ.Ο. του Π. Καμμένου

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019, 19:01
-A +A
Τίτλοι τέλους για την Κ.Ο. του Π. Καμμένου

Και επισήμως τέλος μπήκε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα για την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Π. Καμμένου αφού ο Τέρενς Κουίκ μετά την ορκωμοσία του έστειλε επιστολή εκχώρησης της ψήφου του στην Κυβέρνηση δηλώνοντας ως ο 22ος ανεξάρτητος βουλευτής.

Με τον τρόπο αυτό ο υφυπουργός Εξωτερικών και νυν βουλευτής έβαλε τέλος σε οποιοδήποτε σενάριο που θα επέτρεπε στον Πάνο Καμμένο να διατηρήσει την Κ.Ο. των ΑΝΕΛ καθώς και τα προνόμια που απορρέουν από αυτή εντός της Βουλής (γραφεία, μετακλητοί, χρόνος ομιλίας ως αρχηγός κλπ)

Ο Τέρενς Κουίκ δεν άφησε κανένα περιθώριο. Άλλωστε ο ίδιος είχε λάβει ξεκάθαρη θέση στο επίμαχο και ταραχώδες υπουργικό συμβούλιο που είχε οδηγήσει στην παραίτηση του Νίκου Κοτζιά σημειώνοντας (όπως υπενθυμίζει και ο ίδιος στη σημερινή επιστολή του) ότι «θα στηρίξω την κυβέρνηση μέχρι την τελευταία μέρα της συνταγματικής προθεσμίας της».

Υπενθυμίζεται ότι ο Τέρενς Κουίκ ήταν εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, εξελέγη βουλευτής Επικρατείας ενώ στη συνέχεια και έχοντας αποτύχει να επανεκλεγεί τοποθετήθηκε υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αρχικά και εν συνεχεία ως υφυπουργός Εξωτερικών.

Μετά το επίμαχο υπουργικό συμβούλιο και την τοποθέτησή του οι σχέσεις με τον Π. Καμμένο διεκόπησαν πλήρως με τον Πάνο Καμμένο να ζητά ακόμη και την απομάκρυνσή του από το υπουργικό συμβούλιο.

Αίτημα που δεν έγινε αποδεκτό από τον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος ενεφανίσθη προετοιμασμένος για τις εξελίξεις που έφεραν τον Τέρενς Κουίκ να διαθέτει την 151η ψήφο στήριξης της κυβέρνησής του.

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Σάββατο 25/05/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα