Την Τετάρτη η κεντρική προεκλογική εκδήλωση της Δημιουργίας Ξανά

Την Τετάρτη η κεντρική προεκλογική εκδήλωση της Δημιουργίας Ξανά

Την Τετάρτη 22 Μαΐου, στις 20:00 στο κλειστό γήπεδο του Σπόρτινγκ (Ηλία Ζερβού 89, σταθμός ΗΣΑΠ Άγιος Ελευθέριος, Αθήνα), θα γίνει η κεντρική προεκλογική εκδήλωση της Δημιουργίας Ξανά, για την Ευρωβουλή και την Περιφέρεια Αττικής.

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει μεγάλα προβλήματα: ισλαμική απειλή, έλλειμμα ηγεσίας, θεσμοί χωρίς ουσιαστική εξουσία, υπερτροφία του κράτους πρόνοιας, γραφειοκρατία. Όμως η λύση δεν είναι η αποχώρηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Δεν είναι η Ελλάδα μια βάρκα, να λύσουμε τους κάβους και να σαλπάρουμε. Η Ευρώπη είναι το σπίτι μας και θα αγωνιστούμε με τους άλλους λαούς της ώστε η Ευρωπαϊκή Ένωση να προστατέψει τον πολιτισμό της ανεκτικότητας που με πολύ κόπο κατέκτησε και να προχωρήσει σε ένα διοικητικό μοντέλο ανάλογο των ΗΠΑ: Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης». 

Αυτή είναι μία από τις τοποθετήσεις του Θάνου Τζήμερου σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ2, στην οποία συζητήθηκαν θέματα οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής αλλά και αυτοδιοικητικά, καθώς ο πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής με τον συνδυασμό «Δημιουργία - Θάνος Τζήμερος».