Την παραίτηση της Μ. Λοΐζου μετά το δημοσίευμα του «Φιλελεύθερου» ζητά ο Δ. Καμμενος

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019, 13:14
-A +A
Την παραίτηση της Μ. Λοΐζου μετά το δημοσίευμα του «Φιλελεύθερου» ζητά ο Δ. Καμμενος

Την παραίτηση της Μυρσίνης Λοΐζου μετά το δημοσίευμα του «Φιλελεύθερου» σχετικά με την παράνομη είσπραξη της σύνταξης της μητέρας της, η οποία απεβίωσε το 2007, ζητάει ο βουλευτής Δημήτρης Καμμένος.

Σύμφωνα με τον Δ. Καμμένο, χρειάζεται «άμεση παραίτησή της», καθώς δεν πρέπει να υπάρχει «καμία ανοχή στους φίλους της τρομοκρατίας. Καμία ευνοϊκή μεταχείριση για τις παρανόμως εισπραχθείσες συντάξεις».

Και προσθέτει: «Ζητούμε να αντιμετωπιστεί όπως όλοι οι Έλληνες πολίτες, να αποδόσει να παρανόμως εισπραχθέντα στο Ελληνικό Δημόσιο και να υποστεί τις ποινικές κυρώσεις που της αναλογούν». 

Ολόκληρη η δήλωση του Δ. Καμμένου: 

«Oι φιλοτρομοκρατικές χυδαίες και γεμάτος μίσος αναρτήσεις της Μυρσίνης Λοΐζου, ήταν μόνο η αρχή. Δεν είναι μόνο η προκλητική αναφορά στα θύματα της τρομοκρατίας που εκθέτει ανεπανόρθωτα την υποψήφια ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία ανέφερε ότι: «Τα θύματα του Ξηρού θα έπρεπε να σηκωθούν και να μας ζητήσουν συγγνώμη» . Είναι και άλλες αναρτήσεις στις οποίες δεν κρύβει την αγάπη της για την τρομοκρατική δράση. Όπως η φωτογραφία που ανέβασε με το σύνθημα «Λευτεριά στους Ενοπλους Αντάρτες», η φωτογραφία με τις μολότοφ τις οποίες χαρακτηρίζει ως: «Φορτιστές βενζίνης αυτοκινήτου», η ανάρτηση: «Οι καρδιές μας χτυπούν πιο γρήγορα από το γκλοπ του μπάτσου» και ακόμη το σύνθημα: «Νίκη στον αγώνα των απεργών πείνας, να τελειώνουμε με τους τρομονόμους».

Όπως φυσικά και άλλες φωτογραφίες του τύπου «Μην ακυρώνετε εισιτήρια, ακυρώστε τους Ελεγκτές», «Στα όπλα, τα πνευματικά ε», και απόλυτα προκλητικές και επικίνδυνες αναρτήσεις, με τις οποίες η υποψήφια ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ επικροτεί ανοιχτά τους πρώην συντόφους τρομοκράτες που αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν τον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο όπως: «Από ότι μαθαίνω βελτιώθηκε ο τρόπος βράβευσης της ‘Ακαδημίας Αθηνών’ γιατί παρουσιάζεται ως αποστολέας του παγιδευμένου φακέλου στον Παπαδήμο» και αγγίζουσες τα όρια της βλασφημίας: «Όπου διαβάζω τίτλους ειδήσεων προηγείται η υποψηφιότητα της ταινίας του Λάνθιμου του θανάτου του Θέμου. Είναι κι αυτό μία δικαίωση για εμάς τους ζωντανούς».

Σε όλα τα ανωτέρω ήρθε να προστεθεί το δημοσίευμα του «Φιλελεύθερου», δια του οποίου υποστηρίζεται ότι η κ. Λοϊζου εισέπραττε παράνομα την σύνταξη της μητέρας της, η οποία απεβίωσε το 2007. Αναφέρει δε ότι υπάρχει ήδη καταδικαστική απόφαση εις βάρος της κ. Λοΐζου για παράνομη είσπραξη σύνταξης.

Απαιτούμε την άμεση παραίτησή της σήμερα. Καμία ανοχή στους φίλους της τρομοκρατίας. Καμία ευνοϊκή μεταχείριση για τις παρανόμως εισπραχθείσες συντάξεις. Ζητούμε να αντιμετωπιστεί όπως όλοι οι Έλληνες πολίτες, να αποδόσει να παρανόμως εισπραχθέντα στο Ελληνικό Δημόσιο και να υποστεί τις ποινικές κυρώσεις που της αναλογούν.

Αλήθεια κ. Τσίπρα, με τέτοιους υποψήφιους σκοπεύετε να στελεχώσετε την Ευρωβουλή;»

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Τετάρτη 09/10/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα