Τι υποστηρίζει το περιβάλλον της Γεννηματά για την αποχώρηση

Τι υποστηρίζει το περιβάλλον της Γεννηματά για την αποχώρηση

Τι δική του εκδοχή για τις εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ και την αποχώρηση του Ευάγγελου Βενιζέλου έδωσε με διαρροές το περιβάλλον της Φώφης Γεννηματά, αιτιολογώντας την απόφασή της να ορίσει επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας τον Γιώργο Καμίνη, ως κίνηση που σηματοδοτεί «τη διεύρυνση του χώρου» και την «ενίσχυση του πολιτικού φορέα».

Σε ενημερωτικό σημείωμα η Χαριλάου Τρικούπη αναφέρει ότι η κ. Γεννηματά ζήτησε από τον κ. Βενιζέλο να εξετάσουν τον τρόπο με τον οποίο θα υπηρετηθεί η ενότητα και η δική του ενεργή παρουσία σ' αυτή την κρίσιμη πολιτική αναμέτρηση, ισχυριζόμενη πως «η θέση του Ευάγγελου Βενιζέλου ήταν πρώτη θέση στο Επικρατείας ή τίποτα». Μάλιστα αφήνει αιχμές κατά του κ. Βενιζέλου λέγοντας πως «όσοι επιλέξουν να είναι απόντες σ' αυτή τη κρίσιμη μάχη διευκολύνουν απλά τον ΣΥΡΙΖΑ»...

Παράλληλα, το περιβάλλον της προέδρου του ΚΙΝΑΛ αναφέρει ότι επιλέγει ο Γιώργος Καμίνης, «για να σηματοδοτήσει πολιτικά τη σταθερή απόφαση για τη διεύρυνση του χώρου και την ενίσχυση του πολιτικού φορέα για να κυριαρχήσει στον προοδευτικό χώρο».

«Απόφαση που ανοίγει μια τεράστια πόρτα για όλους τους προοδευτικούς πολίτες που έχουν απογοητευθεί από την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ για να ενταχθούν στο Κίνημα Αλλαγής στις επόμενες εκλογές. Για να ηττηθεί οριστικά η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Η επιλογή του Γιώργου Καμίνη με τα πολιτικά χαρακτηριστικά της θα συμβάλει σημαντικά σ΄ αυτό», υπογραμμίζει το ΚΙΝΑΛ.