Τι ήθελε ο Θανάσης στον Προκόπη;

Τι ήθελε ο Θανάσης στον Προκόπη;

Γράφει ο Insider

Αντικείμενο έντονου σχολιασμού αποτελεί ήδη η φωτογραφία του Θανάση Καρτερού να εισέρχεται, βράδυ, στο Προεδρικό Μέγαρο, προκειμένου να συναντήσει τον Προκόπη Παυλόπουλο που αποκάλυψαν τα parapolitika.gr. Δημοσιογράφος ο Θανάσης. Έχει δικαίωμα και υποχρέωση θα έλεγε κανείς, να συναντάται με πολιτικούς και... πολιτειακούς άρχοντες. Πρόσφατος όμως και ο ρόλος του στα υπόγεια του Μαξίμου...

Ο Θανάσης Καρτερός πρώην αρθρογράφος της Αυγής έχει τη δημοσιογραφική ιδιότητα. Ως εκ τούτου εκ πρώτης όψεως μια συνάντηση με τον ανώτατο πολιτειακό άρχοντα, τον Προκόπη Παυλόπουλο δεν θα εθεωρείτο είδηση. Μόνο που ο ίδιος διετέλεσε και επικεφαλής του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού. Μέχρι την τελευταία ημέρα.

Έδινε και γραμμή μέσα από την κατά καιρούς αρθρογραφία του. Δίνει και τώρα μέσα από την μικρή Ελένη που δεν πρέπει να κάθεται να κλαίει αλλά «να δίνει κουτουλιές».

Πολέμιος του φιλελευθερισμού συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Προκόπη που επίσης έχει σηκώσει τη ρομφαία κατά του «Μινώταυρου» του Φιλελευθερισμού. Οποτε θα μπορούσε κανείς να εκτιμήσει πως αντάλλαξαν απόψεις.

Μόνο που όπως είπαμε ο Θανάσης Καρτερός ήταν στα λεγόμενα υπόγεια του Μαξίμου επί μακρόν. Γνώριζε και τις εξελίξεις. Στο Μαξίμου ήταν και την ημέρα που ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος έβγαινε και δήλωνε στους δημοσιογράφους ότι «η υπόθεση Novartis είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο από την ίδρυση του Ελληνικού κράτους»

Η υπόθεση Novartis είναι και πάλι αυτές τις ημέρες στο προσκήνιο. Με ελεγχόμενους τον Δ. Παπαγγελόπουλο (διοικητή της ΕΥΠ επί υπουργίας Προκόπη Παυλόπουλο) και τον ΣΥΡΙΖΑ γενικότερα.

Συμπτώσεις. Που όμως προκαλούν σχολιασμούς και ερωτήματα. Πολύ δεν περισσότερο όταν οι επισκέψεις γίνονται βράδυ.