Τι έλεγε ο Π. Καμμένος για την ανατίναξη καναλιών στον Πειραιά

Τι έλεγε ο Π. Καμμένος για την ανατίναξη καναλιών στον Πειραιά

Ήταν Φεβρουάριος του 2015, ούτε 20 ημέρες από την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και τη σύμπραξη με τους ΑΝΕΛ όταν ο Π. Καμμένος εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου μιλούσε για κάποια κανάλια στον Πειραιά που μπορεί να μην είχαν ανατιναχτεί.

Ήταν λίγο μετά τη δήλωση του ότι θα το κάνει «Κούγκι» αν δεν πάρουν αυτά που θέλουν από τους δανειστές.

«Μπορεί να μην έχουν ανατιναχτεί κάποια κανάλια κοντά στον Πειραιά αλλά έχει ανατιναχτεί η ελληνική οικογένεια, η ανεργία έχει φτάσει στο 70%» δήλωνε επί λέξη ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας προκαλώντας έντονες αντιδράσεις και τότε με την αντιπολίτευση να τον κατηγορεί επισήμως πως τρομοκρατεί τα ΜΜΕ.

Τέσσερα χρόνια μετά ένα κανάλι του Πειραιά γίνεται στόχος βομβιστικής ενέργειας από τρομοκρατική ομάδα και παραλίγο δεν θρηνούνται θύματα αφού η βόμβα ήταν μεγάλης ισχύος προκαλώντας ζημιές όχι μόνο στο κτήριο του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ αλλά και σε γύρω σπίτια.

Η δήλωση αυτή του Π. Καμμένoυ είχε καταδικαστεί από την αντιπολίτευση όμως ουδείς ασχολήθηκε δεδομένου ότι η νέα τότε κυβέρνηση καταργούσε τα μνημόνια.

Όμως η τρομοκρατική επίθεση σήμερα έγινε σε κανάλι με έδρα τον Πειραιά. Και το ζήτημα της στοχοποίησης Μέσων Ενημέρωσης μη αρεστών στην κυβέρνηση λόγω της κριτικής που ασκούν και των θεμάτων με τα οποία ασχολούνται επανέρχεται στην επικαιρότητα.