Θετικό κλίμα στη συνάντηση των εκπροσώπων επιμεληρίων με τον Κυρ. Μητσοτάκη

Θετικό κλίμα στη συνάντηση των εκπροσώπων επιμεληρίων με τον Κυρ. Μητσοτάκη

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα και με φανερή την ικανοποίηση και από τις δύο πλευρές για την καλή συνεργασία και την εμπιστοσύνη που έχει αναπτυχθεί, συναντήθηκαν σήμερα το απόγευμα Τρίτη, 10 Ιουλίου στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ, μετά από πρόσκληση του Γραμματέα του Κόμματος, 42 εκπρόσωποι των επιμελητηρίων της Χώρας με τον Πρόεδρο της Παράταξης, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με πηγές της Πειραιώς, η ενεργή συμμετοχή των εκπροσώπων των επιμελητηρίων στη συνάντηση διέψευσε το κλίμα πόλωσης που επιχειρήθηκε να δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό μεταξύ ΝΔ και Επιμελητηρίων.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, διάρκειας δύο ωρών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεσμεύτηκε ότι ανάλογες δράσεις θα πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα, καθώς οι εκπρόσωποι των επιμελητηρίων θεωρούνται ως συνεργάτες και σύμβουλοι του Κόμματος στην μεγάλη προσπάθεια για την ανάταξη της χώρας.

Μάλιστα, οι εκπρόσωποι των επιμελητηρίων που συζήτησαν διάφορα θέματα με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, εκφράστηκαν πολύ θετικά για τη συνάντηση που είχαν, ενώ επισήμαναν  ότι πολλές φορές στο παρελθόν η πραγματική άποψη των επιμελητηρίων διαστρεβλωνόταν και ότι δεν υπήρχε αυθεντική εκπροσώπηση.