Στ. Θεοδωράκης: Δεν θα κάνω τα ρεπό του κ. Καμμένου στην κυβέρνηση - Θα ψηφίσω τη συμφωνία

Στ. Θεοδωράκης: Δεν θα κάνω τα ρεπό του κ. Καμμένου στην κυβέρνηση - Θα ψηφίσω τη συμφωνία

«Δεν υπάρχει κανένα σενάριο να είμαι σε συνδυασμό του ΣΥΡΙΖΑ ή της ΝΔ», ξεκαθάρισε μιλώντας στον Αntenna, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, προσθέτοντας χαρακτηριστικά ότι «το Ποτάμι δεν πεθαίνει».

«Δεν θα αντικαταστήσουμε στον κύριο Καμμένο. Δεν είμαι διατεθειμένος να του κάνω τα ρεπό στην κυβέρνηση», είπε τονίζοντας ωστόσο ότι «αν υπάρχει κάτι θετικό για την κοινωνία θα το ψηφίσω».

«Η συμφωνία με τα Σκόπια είναι καλή γιατί υπερασπίζεται τα βασικά πράγματα που λέγαμε όλα τα προηγούμενα χρόνια. Δεν μπορούμε να έχουμε ανοιχτά δυο μέτωπα. Θα ψηφίσω τη συμφωνία, αλλά δεν θα στηρίξω την κυβέρνηση», επανέλαβε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Ο κ. Θεοδωράκης επισήμανε την ανάγκη να κλείσουμε τα θέματά μας στον Βορρά με πάγια πατριωτική θέση και να απλώσουμε το χέρι στους βόρειους γείτονές μας.

Αναφερόμενος στην συζήτηση για αποχώρησή του από το Κίνημα Αλλαγής, ο κ. Θεοδωράκης, είπε: «Δεν μπήκαμε για να εξασφαλίσουμε κάποια θέση στο Κίνημα Αλλαγής. Μπήκαμε μήπως μπορέσουμε, τις παραδοσιακές δυνάμεις του κόσμου να τις στρέψουμε σε πιο μεταρρυθμιστικές θέσεις. Το Κίνημα είναι ένα πιο συντηρητικό Κίνημα, από αυτό που θέλαμε. Θα αποφασίσουμε 1η Ιουλίου αν θα φύγουμε».