Θ. Τοσουνίδης: Δεν αποπέμπεται ο Τ. Κουίκ, δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις

Θ. Τοσουνίδης: Δεν αποπέμπεται ο Τ. Κουίκ, δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις

Εντός και εκτός του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων φαίνεται πως βρίσκεται ο Τέρενς Κουίκ, καθώς έπειτα από τη χθεσινή on air αποπομπή του από τον Θεόδωρο Τοσουνίδη, ο τελευταίος επανήλθε σήμερα δηλώνοντας ότι δεν έχουν ληφθεί οριστικές αποφάσεις και δεν έχουν επιβληθεί πειθαρχικά μέτρα.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Θεόδωρος Τοσουνίδης, προχώρησε σε αναδίπλωση συστήνοντας υπομονή καθώς δεν έχουν ληφθεί οριστικές αποφάσεις και δεν έχουν επιβληθεί πειθαρχικά μέτρα.

Παράλληλα, έκανε λόγο για αποκλίνουσα πορεία του κ. Κουίκ τον τελευταίο καιρό από τις θέσεις του κόμματος. 

Ερωτηθείς αν αυτό ισχύει και σε άλλες περιπτώσεις, όπως αυτή του κ. Παπαχριστόπουλου, δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση, τονίζοντας πως πρόκειται για διαφορετικές περιπτώσεις.

Στο ερώτημα αν η αρχική χθεσινή δήλωση του Προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου, ότι θα παραιτηθεί όταν η Συμφωνία των Πρεσπών περάσει από τη Βουλή της πΓΔΜ έγινε εκ παραδρομής και ισχύει η διόρθωση ότι η παραίτηση θα γίνει όταν η Συμφωνία φτάσει στην Αθήνα, ο κ. Τοσουνίδης είπε ότι «παίζουμε με τις λέξεις» για να συμπληρώσει ότι «άλλες πολιτικές δυνάμεις κρύβονται».

Τέλος, υποστήριξε ότι όσο και να προσπαθούν να ερμηνεύσουν την στάση των ΑΝΕΛ, αυτή είναι ξεκάθαρη, «αποχωρούμε από τις κυβερνητικές θέσεις και την κυβερνητική πλειοψηφία, όταν η Συμφωνία των Πρεσπών, έρθει προς ψήφιση».