Θ. Θεοχαρόπουλος: Έχουμε καλή σχέση με το Ποτάμι

Θ. Θεοχαρόπουλος: Έχουμε καλή σχέση με το Ποτάμι

Την καλή σχέση που διατηρεί με το Ποτάμι και τον Στ. Θεοδωράκη ανέφερε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ σε συνέντευξή του, τονίζοντας παράλληλα ότι η η διαγραφή του είναι διαγραφή της ΔΗΜΑΡ από το ΚΙΝΑΛ.

Μιλώντας στον «Θέμα 104,6» και απαντώντας στην ερώτηση αν θα συνεργαστεί με το Ποτάμι ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος ανεφέρε ότι «είμαι πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, έχουμε μια καλή σχέση και με το Ποτάμι και με το Σταύρο Θεοδωράκη. Ως πρόεδρος λειτουργώ συλλογικά». Σημείωσε, δε, ότι η διαγραφή του σημαίνει στην ουσία τη διαγραφή της ΔΗΜΑΡ από το ΚΙΝΑΛ.

«Η Δημοκρατική Αριστερά μαζί με το ΠΑΣΟΚ είχαν συγκροτήσει την Δημοκρατική Συμπαράταξη από το 2015. Είναι στην ουσία σαν να διέγραψε το κόμμα της Δημοκρατικής Αριστεράς. Αποφάσισε ουσιαστικά (σ.σ. η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ), να διαγράψει τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ. Είναι κρίμα, σε ένα πολυκομματικό φορέα η επικεφαλής να διαγράψει το ένα κόμματα. Είμαστε συνασπισμός κομμάτων. Ξεπερνά τα όρια μια δημοκρατικής λειτουργίας», υποστήριξε ο Θ. Θεοχαρόπουλος. 

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, επιβεβαίωσε τα σενάρια ότι του είχε προταθεί να είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του Κινήματος Αλλαγής, αν δεν ψήφιζε τη συμφωνία.

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, απέρριψε τα σενάρια που τον θέλουν να πηγαίνει στον ΣΥΡΙΖΑ.