Θ. Θεοχαρόπουλος: Ρεσιτάλ πολιτικού αμοραλισμού από τον κ. Τσίπρα

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018, 14:44
-A +A
Θ. Θεοχαρόπουλος: Ρεσιτάλ πολιτικού αμοραλισμού από τον κ. Τσίπρα

«Ο κ. Τσίπρας σήμερα στην ομιλία του στην πρώτη συνεδρίαση του νέου Υπουργικού Συμβουλίου έδωσε ρεσιτάλ πολιτικού αμοραλισμού», δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης θεοχαρόπουλος σχολιάζοντας την ομιλία του πρωθυπουργού στο υπουργικό συμβούλιο.

«Ο πρωθυπουργός είπε ότι με τον κύκλο των μνημονίων έχει κλείσει ο κύκλος της επιτροπείας και της δημοσιονομικής προσαρμογής, ενώ έχει δεσμεύσει τη χώρα με την υπογραφή του σε σκληρή επιτροπεία και δυσβάσταχτα μέτρα για τα επόμενα χρόνια. Τα είδε όλα καλώς καμωμένα στην αγορά εργασίας ενώ επικρατεί καθεστώς απόλυτης εργασιακής ανασφάλειας. Μίλησε για την οικοδόμηση ενός νέου κοινωνικού κράτους την ώρα που η κυβέρνηση του αφήνει 35.000 παιδιά εκτός παιδικών σταθμών», δήλωσε ο κ. Θεοχαρόπουλος.

Προσέθεσε ότι ο κ. Τσίπρας «ξεπέρασε και τον εαυτό του όταν χαρακτήρισε κεντροδεξιούς τον εθνικολαϊκιστή Καμμένο και τους ΑΝΕΛ και έψαξε να βρει τι ενώνει υπουργούς "αριστερούς, οικολόγους, κεντροαριστερούς, κεντροδεξιούς" όπως είπε χαρακτηριστικά σε αυτήν την κυβέρνηση» και τόνισε: «Ας μην κουράζεται ο κ. Τσίπρας να απολογείται για την σύνθεση της κυβέρνησης του. Είναι φανερό ότι τους ενώνει η καρέκλα της εξουσίας χωρίς καμία προγραμματική και ιδεολογική συνοχή».

Η δήλωση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ καταλήγει ως εξής: «Όσον αφορά στις προσδοκίες του ελληνικού λαού, στις οποίες αναφέρθηκε ο κ. Τσίπρας, πράγματι είναι μεγάλες για μία άλλη κυβέρνηση σε προοδευτική κατεύθυνση και αυτή η τελευταία σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει από την παρούσα κυβέρνηση αλλά από την αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές και την αποφασιστική ενίσχυση του Κινήματος Αλλαγής.»

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Δευτέρα 15/07/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα