Θ. Παπαθεοδώρου: Η κυβέρνηση φεύγει από την εξουσία βουτηγμένη στα σκάνδαλα

Θ. Παπαθεοδώρου: Η κυβέρνηση φεύγει από την εξουσία βουτηγμένη στα σκάνδαλα

«Όλα όσα κατήγγειλε σήμερα ο κ. Καμμένος είχαν συζητηθεί στο υπουργικό συμβούλιο. Αποκαλύπτεται ότι ο ενδιαφερόμενος αλληλογραφούσε με μέλη του ΥΠΕΞ για να συντάξουν την προκήρυξη και τη σύμβαση. Από μόνο του αυτό ήταν σκάνδαλο», ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ Θεόδωρος Παπαθεοδώρου κατά τη συζήτηση στη Βουλή της επίκαιρης επερώτησης του προέδρου των ΑΝΕΛ.

«Υπάρχουν επίορκοι υπάλληλοι στο υπουργείο Εξωτερικών; Είναι δώρον άδωρο να μας λέει η κυβέρνηση, "ελάτε να δείτε τις συμβάσεις", από τη στιγμή που είχαν συνταχθεί με τον τρόπο που συντάθηκαν», είπε ο κ. Παπαθεοδώρου και απευθύνθηκε στα κυβερνητικά έδρανα: «Αν οι κατηγορίες είχαν ίχνος αληθείας, έπρεπε να έχετε διακόψει τη σύμβαση. Παρόλα αυτά συνεχίζεται η σύμβαση σαν να μην υπήρξε ούτε καπνός ούτε φωτιά. Ο κ. Τσίπρας έκανε τον τροχονόμο των υπουργών του, συγκάλυψε την υπόθεση. Ήξερε ο κ. πρωθυπουργός ότι υπήρχαν καταγγελίες από τον υπουργό Εθνικής ''Αμυνας; Γιατί δεν έπαιρνε θέση να διώξει νωρίτερα τον κ. Καμμένο αν ήταν αναληθείς οι κατηγορίες του;».

«Ήρθατε στην εξουσία καλλιεργώντας το μίσος και το διχασμό και φεύγετε από την εξουσία βουτηγμένοι στα σκάνδαλα. Χρησιμοποιήσατε την εξουσία για να δουλειές. Αυτές οι δουλειές με τα ποικιλώνυμα σκάνδαλα σκάνε συνεχώς», είπε ο κ. Παπαθεοδώρου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ